Gradinita particulara Ioanid

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Polona nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 211.82.90, 021 211.82.92
Web:
http://www.gradinitaioanid.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Ioanid"

08.00 – 18.00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Ioanid"

Gradinita IOANID isi asteapta prescolarii intr-un spatiu arhitectural unic din centrul Capitalei, o cladire monument istoric, restaurata cu strictete si cu eleganta pentru a reinvia atmosfera unui spatiu reprezentativ pentru perioada interbelica. Gradinita IOANID propune o abordare educationala inovatoare, bazata pe metode moderne si creative. Raspundem necesitatilor fiecarui copil in parte, prin pachete de studiu personalizate, adaptate potentialului fizic si intelectual.

Programul fiecarui copil include activitati cuprinse in Curriculumul National pentru Invatamantul Prescolar. Paralel, parintii trebuie sa aleaga o limba straina inclusa in trunchiul comun de activitati (engleza sau franceza), limba care va fi predata de un pedagog, vorbitor nativ.

In functie de profilul personalitatii copilului, parintii il pot inscrie la unul sau mai multe cluburi extracurriculare din lista propusa de gradinita IOANID in oferta. Cluburile se vor desfasura in fiecare dupa-amiaza, dupa ora de odihna sau imediat dupa masa de pranz.

Gradinita IOANID pretuieste sanatatea si din acest motiv incurajeaza un stil de viata sanatos, inca de la o varsta frageda. Astfel, copiii vor fi zilnic rasfatati cu patru mese pregatite in bucataria proprie din preparate 100% naturale, avizate bio (AE).

Desi vizitarea bucatariei este momentan interzisa pentru a respecta normele de igiena impuse de SANEPID, puteti accesa locatia virtula, prin intermediul unui link pus la dispozitie parintilor care au copii inscrisi la Gradinita IOANID. Tot prin aceasta metoda puteti urmari activitatea copilului in grupa sau in sala de mese.

Salile de grupa si cele pentru activitatile extracurriculare sunt dotate conform standardelor europene, fiind divizate pe centre de interes. In pauze, piticii se pot bucura de aer liber si distratie in locul de joaca amenajat in curtea proprie.
Mai presus de toate, Gradinita IOANID ofera copilului un cadrul educational potrivit, in atnmosfera unei case primitoare.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Ioanid"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat