Gradinita particulara Lions

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Marinarilor nr.30 Bucuresti
Telefon:
0722 29.76.78
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Lions"

program I: 7.30-13.00; program II: 7.30-14.00; program III: 7.30-18.30 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Lions"

Gradinita Lions ofera un program educational ce cuprinde toate ariile curriculare, conform programei Ministerului Educatiei: educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, activitati artistico-plastice, activitati practice, educatie muzicala, educatie sportiva, limba engleza; programe individuale adaptate nevoilor si abilitatilor fiecarui copil, interventie recuperatorie: logopedie, terapie cognitiva, terapie ocupationala, terapia psihomotricitatii, abilitarea manuala, autonomie personala si sociala, ludoterapie; activitati optionale: limbi straine (engleza, franceza, germana), initiere calculator, arte martiale (wu-shu), balet, pictura si modelaj, precum si activitati extracurriculare: vizionari spectacole: teatrul Tandarica, teatrul Ion Creanga, circul Globus, vizite la muzee, la zoo, plimbari in parcul Herastrau, spectacole de teatru si magie (in incinta gradinitei), excursii si tabere.

Printr-o stimulare calitativa si cantitativa, dorim ca fiecare copil sa se dezvolte emotional si social, pentru a-si atinge potentialul maxim.

Educatia este un drept esential al fiecarui copil si trebuie sa se adreseze tuturor copiilor, valorizand diferentele care exista intre ei. Fiecare individ intampina, la un moment dat, anumite probleme in adaptarea sa la existenta. Rezolvarea eficienta a acestora este cheia ascensiunii individuale si sociale. Nerezolvarea lor elimina din sansele la progres si de participare la viata sociala.

Cadrele didactice din gradinita noastra, vor desfasura activitati-instructiv-educative de calitate, in scopul sprijinirii copilului prescolar de a dobandi cunostinte, capacitati si aptitudini necesare activitatii scolare.

Gradinita Lions organizeaza, optional, petreceri aniversare pentru copii.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Lions"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat