Gradinita particulara Little Kings

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str.Stirbei Voda nr. 78 Bucuresti
Telefon:
0722 38.26.07, 0744 36.33.07, 021 314.99.82
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Little Kings"

Program 7.30 – 12.30
Program 7.30 – 16.30
Program 7.30 – 19.30 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Little Kings"

After diversity - gradinita Little Kings, este nou infiintata, se afla in perioada de evaluare la ARACIP, pentru obtinerea certificatului de incredere, poseda aviz PSI si sanitar, ofera un program de educatie bilingv, roman-englez. In cadrul programului sunt respectate cerintele curriculum-ului national aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Acest curriculum se aplica cu metode proprii, centrate pe dezvoltarea fiecarui copil.

Activitatile gradinitei, regulile gradinitei, concursurile, activitatile din calendarul anual ii ajuta pe copii sa deprinda valori precum: respect, responsabilitate, incredere, munca in echipa, corectitudine si grija pentru ceilalti. In programul unei zile, copiii se bucura de activitati de arta, muzica si sport. Astfel, urmarim dezvoltarea creativitatii, aptitudinilor si talentelor personale, a gandirii critice, cititului si importanta unei vieti sanatoase si echilibrate prin sport, alimentatie sanatoasa si activitati in aer liber.


La absolvirea gradinitei, copiii stiu sa vorbeasca in limba engleza, sa citeasca si sa scrie in limba romana, au un sistem de valori intelese, au deja conturat un sistem de reguli pentru viata, isi doresc sa invete tot mai mult si asteapta cu nerabdare sa devina elevi.
Activitatea gradinitei se desfasoara intr-o cladire cu trei nivele,suprafata totala de 160mp,situata vizavi de parcul Cismigiu.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Little Kings"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat