Gradinita particulara Micul Lord - Lespezi

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Lespezi nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0788 37.26.51, 0730 09.36.03, 0766 31.20.22
Web:
http://www.micullordinformatii.blogspot.com/
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Micul Lord - Lespezi"

LUNI – VINERI : 8.00 – 18.00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Micul Lord - Lespezi"

Filosofia noastra educationala presupune a le oferi copiilor cadrul necesar exprimarii libere a creativitatii lor, respectandu-le particularitatile individuale, intr-un program instructiv-educativ de calitate, in conformitate cu cerintele si normele europene.

Suntem incredintati de rolul nostru in a-i pregati pe copii pentru o lume a demnitatii, a cunoasterii de sine, a respectului fata de semeni si a solidaritatii umane.

Copiii nostri au nevoie de modele umane, care sa-i indrume in furirea unor surse nobile de satisfactii morale si spirituale, astfel incat sa traiasca echilibrat si armonios, pentru a-i asigura premisele unei vieti de succes.

Menirea noastra ca parinti si ca dascali este aceea de a oferi copiilor nostri dragoste neconditionata, de a-i sprijini in zborul lor catre viata si cunoastere. Pentru a se putea afirma ei au nevoie permanent de un climat de incredere, de pretuire a ceea ce ei sunt – adevarate daruri divine.

"Copilul este o carte in care citim si in care noi trebuie sa scriem" P. Rosegger

Gradinita Micul Lord pune la dispozitia copiilor un spatiu generos, dotat cu sali moderne si spatioase, ce dispun de o gama variata de materiale didactice, aparatura audio-video, jocuri si jucarii menite sa faciliteze accesul copiilor la informatie intr-o maniera cat mai atractiva.

Cadrele didactice bine pregatite, entuziaste sunt dispuse sa ofere o instructie si o educatie de calitate in conformitate cu cerintele educatiei moderne, avand la baza teoria centrarii pe elev si cea a inteligentelor multiple.

Scopul principal al gradinitei este socializarea, educarea si pregatirea copiilor intr-un mediu educational cat mai atractiv, cultivandu-le aptitudinile si formandu-le deprinderi necesare integrarii in societate.

Gradinita Micul Lord este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului conform Ordinului Ministrului nr.5373 / 18.09.2008.

Activitatile instructiv-educative sunt in conformitate cu Curriculum-ul National si cu Programa pentru gradinitele de copii.

Gradinita ofera un program intensiv de limba engleza, adaptat particularitatilor de varsta, accentul activitatii fiind pus pe joc si conversatie.

Inscrierile pentru anul scolar 2009-2010 incep in luna februarie.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Micul Lord - Lespezi"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat