Gradinita particulara Praslea cel Voinic

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str Agricultori nr. 62 Bucuresti
Telefon:
0723 45.89.45, 0770 43.66.10
Web:
http://www.prasleacelvoinic.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Praslea cel Voinic"

Program redus fara masa de pranz 07.30 -12.30
Program redus cu masa de pranz inclusa 07.30 – 14.00
Program lung 07.30 - 18.00

Program de somn: 14:00-16:00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Praslea cel Voinic"

Sa le oferim impreuna, copiilor nostri o lume mai buna!

Daca bebelusul dumneavoastra a inceput sa mearga si sa manance singur, va asteptam la gradinita Praslea cel voinic.

Gradinita noastra isi sprijina demersul educational pe ideea ca lumea moderna uita profunzimea copilariei! Noi ne propunem sa redam copilariei acele trasaturi pe care viata moderna le-a smuls acesteia! Punem accent, in special, pe valorile morale, spirituale, culturale si nationale, dar cea mai importanta valoare pentru noi este COPILUL dumneavoastra. Lui i se va oferi jocul, zambetul, invatarea activa, rabdarea, calmul si blandetea.

Gradinita este acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Dragi parinti, in gradinita Praslea cel voinic copiii dvs.:

se joaca si invata in sali inalte si aerisite,

rad, vorbesc liber, SE DEZVOLTA,

mananca mancarea pe care o pregatim, PROASPATA, in fiecare zi. Specialistul nostru in domeniul gastronomic va tine cont de necesitatile fiecarui micut pentru a i se oferi cel mai proaspat, gustos si sanatos meniu,

se joaca in curtea pe care am amenajat-o cum am stiut mai frumos ca sa uitati ca sunteti in centrul capitalei,

desfasoara activitati conform curriculum-ului national pornind de la premisa ca activitatile cu specific cognitiv nu trebuie sa neglijeze dezvoltarea emotionala a copiilor, este ceea ce lipseste poate cel mai mult.

Ritmul gradinitei este dat de personalul nostru, inima gradinitei noastre! O echipa calificata, experimentata, dar mai intai de toate cu mare dragoste de copii! Personalul nostru va pune la dispozitie toate cunostintele necesare pentru educarea, formarea si integrarea micutului dumneavoastra in societate.

Suntem deschisi catre orice sugestie si propunere din partea dumneavoastra, pentru a colabora si a descoperi impreuna toate calitatile si necesitatile puiutului dumneavoastra.

Ne dorim sa le oferim copiilor o educatie solida pentru viitor. Toate programele noastre sunt conforme cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Pentru diferite petreceri sau sarbatorirea zilei de nastere va punem la dispozitie spatiile Gradinitei Praslea cel Voinic . De asemenea, vom merge impreuna la spectacole de teatru, muzee, la diferite evenimente culturale pentru copii si la Circ.

Doctorul nostru va avea grija ca ingerasul dvs. sa fie sanatos si mereu in forma, gata sa descopere noi orizonturi.

Sistemul educational ofera:

Pentru grupa de cresa activitatile se refera la comunicare - dezvoltarea limbajului, dezvoltarea si stimularea imaginatiei, a spiritului de observatiei, incurajarea lucrului individual cat si al lucrului in colectiv.

Pentru grupele de gradinita programul este structurat in:

• activitati didactice (cunoasterea mediului, stiintele naturii, ecologie, comunicare - dezvoltarea vorbirii, notiuni introductive de matematica, educatie civica, educatie sanitara, educatie rutiera, limbi straine);

• activitati recreative (colorat, pictura, modelaj, origami, confectionari de machete, masti, felicitari, jocuri si dansuri de grup, scenete de teatru, teatru de papusi, pantomima).

Sloganul nostru este: fapte nu vorbe ! Puteti verifica acest lucru. Vizitati-ne si va veti convinge! Va asteptam cu drag!
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Praslea cel Voinic"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat