Gradinita particulara Smiley Kindergarten

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Str. Transilvaniei, nr. 55 Bucuresti
Telefon:
Tel/Fax: 316.44.36 Mobil: 0722.541.744
Web:
http://www.gradinitasmiley.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Smiley Kindergarten"

8.00 - 19.00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Smiley Kindergarten"

Dupa familie, gradinita constituie prima experienta de viata a copilului in societate. Aceasta institutie il aseaza intr-un cadru nou prin dimensiunile si continutul sau. Aici copilul ia cunostinta de activitati si obiecte care-i stimuleaza gustul pentru investigatie si actiune, il provoaca sa se exprime si ii propune angajarea in relatiile sociale de grup. In cadrul grupei, copilul traieste prima experienta a vietii in colectivitate, a vietii sociale, alta decat familia, definind treptat inceputul personalitatii sale.

Gradinita Smiley Kindergarten este o gradinita autorizata MEC. Toate activitatile se desfasoara respectandu-se programa instructiv educativa aprobata de MEC. Cel putin o activitate pe zi se desfasoara in limba engleza.

Copiii beneficiaza de asistenta medicala periodica (cel putin de 2 ori pe saptamana) si de control stomatologic trimestrial.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita particulara Smiley Kindergarten" (1)

Tucurasu pe 06.07.2012 (09:39)

Eu am avut fetita la aceasta gradinita si o recomand din tot sufletul. Comparativ cu ce alte gradinite vizitate, Smily mi s-a parut cea mai organizata, ca spatiu si personal. Educatoarele si ingrijitoarele sunt atasate si atente cu copiii. Cand am dus fetita avea 1,8 ani si dupa 2 luni, vb f bine si a avut evolutii rapide si vizibile. Directoarea mereu deschisa la dialog, m-a durut sufletul cand a trebuit sa mut copilul.

Acum, daca va mirati de ce am mutat-o daca tot am fost asa multumita, este datorita pretului, care ajunsese sa fie cam maricel pt buzunarele noastre. Cred, ca ar fi cam singurul lucru major de care am fost nemultumita. Bine, perfectiune nu exista nici la noi acasa, dar pt mine aceasta gradinita a fost linistea mea, ca fetita este pe maine bune!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Smiley Kindergarten"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat