Gradinita particulara Tinkerbella

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Dr. Panait Iatropol nr. 21 Bucuresti
Telefon:
021 410.46.41, 021 410.46.42, 0733 30.09.22, 0723 38.91.88, 0788 45.11.70
Fax:
021 314.24.97
Web:
http://www.gradinitatinkerbella.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Tinkerbella"

gradinita cu program normal: 8:00-13:00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Tinkerbella"

Gradinita „Tinkerbella” pune in practica imbinarea ideilor din pedagogia traditionala cu ideile pedagogiilor alternative, promovand conceptul de dezvoltare globala a copilului, in sensul ca pregatirea copilului pentru scoala si pentru viata trebuie sa aiba in vedere nu doar competente academice, ce tin de inteligenta cognitiva, ci in aceeasi masura, capacitati, si deprinderi ce tin de dezvoltarea inteligentei socio-emotionale.

Activitatile se desfasoara prin actiune, bazandu-se pe strategii activ-participative care incurajeaza plasarea copilului in situatia de a explora si de a deveni independent, si prin joc ca forma cea mai naturala de invatare. Avem in vedere faptul ca invatarea se produce eficient in momentul in care se co-activeaza ariile motorii, emotionale si rationale, si se imbina activitati vizuale, auditive si kinestezice, apelandu-se practic la toate tipurile de inteligenta: lingvistica, logico-matematica, muzicala, kinestezica, spațiala, intrapersonala, interpersonala.

Programul gradinitei Tinkerbella este structurat pe urmatoarele categorii de activitati de invatare: activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati didactice alese si activitati de dezvoltare personala. Domeniile de invatare experientiale cuprind activitati integrate sau pe discipline: domeniul psihomotric, domeniul limba si comunicare, domeniul stiinte, domeniul estetic si creativ, domeniul om si societate.

Activitatile de dezvoltare personala includ activitati de autocunoastere (cine sunt eu, formarea imaginii si stimei de sine), dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si non-verbala a propriilor trairi si sentimente, intr-o maniera asertiva, dezvoltarea empatiei, luarea deciziilor si medierea conflictelor.

Gradinita”Tinkerbella” pune un accent deosebit pe rolul educatoarei care sprijina si orienteaza copilul fara a-l contrazice si fara a-l eticheta si pe rolul familiei ca partener activ la educatia copiilor desfasurata in gradinita. Spatiul gradinitei este un spatiu educativ ce sprijina formarea autonoma si creativa a copilului in care acesta se simte securizat sa-si descopere propria identitate, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva ce permite achizitionarea de cunostinte, capacitati, deprinderi si atitudini necesare in cariera scolara si pe tot parcursul vietii.

In acest sens Gradinita Tinkerbella organizeaza ateliere de dezvoltare personala si cursuri de formare profesionala pentru educatori si profesori si ateliere de lucru cu parintii ce se desfasoara in cadrul Centrului Educational "Active Learning" in vederea construirii unei relatii adecvate parinte –copil – profesor.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Tinkerbella"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat