Han & Restaurant Casa Vlasia

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Soseaua Codrii Vlasiei 2, SNAGOV Bucuresti
Telefon:
0741 23.31.10, 0741 06.90.69, 021 794.66.21
Web:
http://www.casavlasia.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Han & Restaurant Casa Vlasia"

Casa Vlăsia este un loc născut din dragoste pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București.

Grija și dragostea pentru natură se regăsesc și în modul în care am gândit hanul și clădirile care compun ferma. Astfel, pentru încălzire, folosim doar biomasă nepoluantă, cu pierderi reduse de căldură, iar cenușa rezultată din ardere închide ciclul ecologic, în momentul în care o împrăștiem peste culturile agricole, pe post de îngrășământ.

Iar ferma de animale ne ajută de asemenea să fertilizăm pământul fără să folosim substanțe nesănătoase. Acest ciclu natural ne oferă echilibrul sustenabilității și avantajele independenței de comerțul alimentar modern.

Din dorința de a redescoperi gusturile tradiționale, am creat o adevărată fermă ecologică, cu grădini de legume, livezi și viță de vie, crescute cu grijă și din pasiune pentru spiritul autentic românesc.

Astfel, meniul nostru cuprinde doar feluri de mâncare tradițională preparate cu gijă și cu atenție la detalii de către maeștrii noștri bucătari. Fie că e vorba despre zacusca făcută din legume crescute în ferma noastră ecologică, de o friptură delicioasă sau de sărmăluțele în foi de viță de vie, mâncarea pe care o servim la Casa Vlăsia te va purta printr-o adevărată aventură gastronomică.

Te așteptăm să treci pe la noi și să o încerci.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Han & Restaurant Casa Vlasia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat