Hard Rock Cafe

4.5
16 voturi / 14 pareri
Adresa:
Bulevardul Kiseleff, nr. 32 Bucuresti
Telefon:
021 206.62.61
Web:
http://www.hardrock.com
Modifica date de contact

Descriere "Hard Rock Cafe"

Hard Rock Cafe Bucuresti este cel mai mare restaurant din Europa al lantului american de renume, avand 300 locuri in interior si 200 pe terasa. Un fenomen global, HRC este un restaurant "casual dinner", un loc primitor in care toata lumea este binevenita, indiferent de varsta sau clasa sociala. De altfel, unul din motto-urile Hard Rock Cafe - "Love all, Serve all" este extrem de sugestiv in acest sens.

Meniul este traditional american si contine antreuri, fripturi, paste, salate, burgeri, deserturi, toate acompaniate de cocktail-uri delicioase.

Dar Hard Rock Cafe este mai mult decat un restaurant in care poti manca bine sau poti asculta muzica de calitate. Compania este cel mai mare colectionar si expozant al obiectelor care au apartinut artistilor muzicali din ultimii 50 ani, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii. Colectia de obiecte memorabilia este fara precedent: peste 80.000 de piese expuse prin rotatie in toate cele 130 de restaurante din lume.

In HRC Bucuresti sunt expuse costume de scena, chitare clasice si alte instrumente, postere, coperti de albume, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, o tinuta de scena creata special pentru Elton John, o bustiera a Madonnei si jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in perioada "Thriller", etc.

Experienta este desavarsita cu o vizita in Rock Shop, magazinul de suveniruri, in care sunt comercializate produse marca Hard Rock: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele etc.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hard Rock Cafe" (14)

hbogdan25 pe 22.01.2010 (20:21)

Imi place foarte mult aceasta locatie pt ca e mai mult decat un restaurant cu mancare si muzica buna...e un muzeu cu multe obiecte ce au apartinut diferitelor vedete- (Bruce Springsteen,Elton John,Michael,Madonna).

anka.t pe 24.01.2010 (16:30)

se mananca ff bine aici!

oanaeva pe 24.01.2010 (22:55)

un loc super de iesit sambata seara, cu o atmosfera deosebita is muzica live

mihaelamicu2001 pe 25.01.2010 (11:56)

Am fost ieri aici si mi-a placut foarte mult. Nu mai fusesem niciodata...vazusem doar poze si auzisem diverse. Noi am fost cu bebelina noastra si a fost superok..Sunt putine locurile unde eu imi pot scoate si copilul...in timpul zilei bineinteles...Este o atmosfera super placuta, servirea e super, mancare e foarte buna si portiile destul de mari...unele chiar foarte mari. Preturile sunt putin cam mari...dar merita
Nota zece din partea mea...Voi mai merge cu siguranta..

helena_irina pe 10.02.2010 (11:54)

Cand avem chef de muzica buna si niste twisted mac chiken and cheese mergem la Hard Rock Cafe. Servirea este prompta si chelnerii de treaba

irimia_nicoleta pe 17.03.2010 (08:54)

Locul meu preferat, se mananca bine, esti tratat bine, muzica buna, o ambianta perfecta.
Preturile zic eu se justifica, dau un exemplu: cu 150 lei 2 persoane, ai suficient in farfurie cat sa te saturi si sa mai ramana + desert, bauturi si bacsis.
Abia astept urmatoarea vizita :D

FloryMonica pe 18.03.2010 (21:58)

Intradevar ceva de calitate, se justifica preturile!mi-am serbat ziua de nastere acolo si am fost tratata ca o printesa :)

aniela7 pe 13.04.2010 (17:56)

O atmosfera deosebita. Nu cred ca exista o alta locatie in Bucuresti care sa o egaleze. Preturile sunt mari, insa portiile sunt generoase, mancarea este foarte buna si servirea, de calitate. De obicei imi aduc aici prietenii din strainatate care vin in Bucuresti pentru ca au si un mic shop cu diverse suveniruri Hard Rock Cafe Bucuresti si am multi prieteni care fac colectie de tricouri, etc de la Hard Rock Cafe din diverse orase din lume.

donjuandemarco pe 21.04.2010 (20:40)

Pe pereti sunt expuse obiecte de colectie ce au apartinut unor artisti cunoscuti,la noi gasim de exemplu pantalonii lui Prince, chitara lui Iommi de la Black Sabbath, haina Tinei Turner, obiecte ale Beatlesilor, palarii, cizme, discuri de aur si de platina, multe postere si fotografii.
Atmosfera e foarte misto, decorul incepand de la tavanul luminat rosu, cu abajuri din tobe transparente, plasme pe toti peretii si ocazia de a sta sub cunoscutul sacou rosu purtat de Michael Jackson in videoclipul Thriller. Se vede faptul ca in spate la HRC este un concept care a fost dezvoltat pe parcursul a multi anii reusind sa intretina publicul prin concerte, piese de teatru, stand-up comedy, karaoke, petreceri tematice.Hard Rock Cafe are si un magazin cu suveniruri la iesire, de unde iti poti cumpara produse branduite cu marca lantului de magazine, ca de exemplu tricouri, hanorace , pahare , cani , brelocuri.
Va recomand sa va duceti cat de curand in HRC, cu siguranta nu veti fi dezamagiti!

roxanamireladumitrascuta pe 19.05.2010 (11:13)

Daca vreti sa mancati bine la un pret acceptabil, intr-o ambianta minunata, datorita muzicii care razbate din fiecare cotlon al restaurantului, Hard Rock Cafe e locul potrivit!
Stiu ca suna a reclama, dar e unul din locurile in care imi place sa revin mereu! In plus, in timpul verii e deschisa terasa, si puteti admira in voie , in timp ce savurati delicatese, Herastraul in toata splendoarea lui!

denisaandreipopescu pe 22.12.2010 (11:49)

Este un loc in care imi place sa ma duc cand am chef sa acult muzica Rock.Mai ies cu fetele ca e ziua noastra dedica de Hard Rock.

Meniul cu fast food nu e mereu pe placum meu dar aleg doar ce imi place chiar daca mananc mereu acelasi gen

motan_eu pe 29.08.2011 (12:07)

La Hard Rock merg de obicei la concerte-tribut sau la stat la beri la terasa cu fosti colegi de armata,nu ca mancarea n-arata apetisant,ci pentru ca pur si simplu nu s-au aliniatplanetele in directia degustarii buatelor tipic americane.
De curand insa am rezolvat curiozitatea gastronomica si-am comandat un mare Jumbo Combo.
Ca,daca nici el nu ne sastiface posta de American Fast Food,e clar ca nimic nu o mai poate face.
Jumbo Cambo asta arata impresionat si are un pret pe masura mai exact 60 de ron.
Pe nivelulde la parter stau aranjate regulamentar urmatoarele:
inele de ceapa pane,aripioare de pui picante,fasii de piept de pui pane si cartofii copti in coaja.
Printe aceste minunatii stau in castronase asezate strategic patru tipuri de sosuri,fiecare dintre ele numai bun de combinat cu un anume preparat din stanga sau dreapta lui:barbeque,,sos blue chesse,sos de mustar si sos de iaurt.
La etajul superior stau celebrele Santa FesSpring Rolls,rulourii crocante de legume bine infipte intr-un sos gustos cu putina salata.
Desi Jumbo Combo este servit ca aperitiv noi am mancat bine din el cat un fel principal,astfel ca,din pacate,coastele de porc marinate au ramas neconsolate si s-au facut loc si pentru ele in final.
La desert,negresa cu inghetata de vanilie ne-a pus capac,noroc cu cocktailurile reci si bune(30 de ron bucata) [e care le-am strecurat pe gat ca ne-au sprijinit digestia,
Cu siguranta,Visul American are o importanta componenta culinara si la noi romanii..........si mai ales in tr-o compania prieteniilor.

motan_eu pe 29.08.2011 (12:10)

Coastele de porc marinate in sos berbeque sunt fragede si gustoase,iti lasa gura apa si cu siguranta o sa revin sa le savurez inca o data.

cristi pe 10.11.2011 (17:45)

Scriu acesc comentariu pentru a informa pe "motan_eu" ca eu lucrez acolo si lucrurile din spatele a ceea ce vedeti voi nu-s chiar asa de frumoase precum par.Ma refer aici la modul nociv de preparare al produselor.APP de jumbo combo contine in cupa aceea 3 spring rolls (pachetele de primavara) acoperite cu ceva salata iceberg peste care se asterne un strat de sos guacamole cipotle ranch( despre acest sos va pot spune ca e f nociv...folosim mayogneze de proasta calitate...mai jos pe acea farfurie sunt asezate asa zisele snitele de pui picante(tupelo chicken tenders)....inele de cepa(onion rings) aripioare de pui cu sos clasic acela picant rou.....si acei potato skins cu mix cheese si bacon ....(nu exista sos de iaurt) aceea este spantana .....sosul de mustar este honey mustard ,produsul este cel mai vandut dintre toate ......dar cand ma gandesc la modul de preparare ma apuca raul........mai vorbeai tu draga MOTAN despre coastele de porc ...care la inceputuri ereau afumate dar acum se fac la cuptor si app nu sunt marinate in sos BBQ ci unse cu acesta dupa incalzirea acestora........ganditiva ca aceste produse nu sunt fresh.....pentru ca ati vazut ca mancarea iese repede ..si poate ati vazut fluxul de oameni dintr-o zi cu cincert.......totul este semipreparat.Unele produse zac in frigidere cu saptamanile......asa ca ospatarii aceia care ii vedeti asa de vorbareti si zambitori va informeaza gresit despre continutul produselor si modul de preparare al acestora.


Va multumesc .

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hard Rock Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat