Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Complexul Baneasa Shopping City ofera o parcare de 10.000 locuri, dintre care 1500 acoperite. Bucuresti
Telefon:
0725 15.52.55
Web:
http://www.haru.ro
Modifica date de contact

Descriere "Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant"

Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant va ofera un gust autentic al preparatelor japoneze, o servire placuta si preturi rezonabile.

Meniul nostru cuprinde diverse preparate pe plita de otel (Teppanyaki), si o larga selectie de Sushi, Maki, Sashimi, etc, preparate numai din cele mai proaspete si calitative ingrediente. Bucatarii nostri experimentati, specializati in Sushi si Teppanyaki, va vor surprinde gusturile dvs in tot ceea ce inseamna bucatarie japoneza.

Haru este o alegere excelentă pentru orice tip de eveniment. Putem acoperi o gama larga de evenimente de la o mica petrecere pana la festivitati grandioase de 100 de persoane sau mai multe. Oricare ar fi motivul evenimentului, ne-ar face plăcere să contribuim cu preparatele noastre delicioase.

Bucătarii noştri se mândresc cu un sushi pregătit artistic , care va va uimi papilele gustative. Tăvile noastre de catering sunt prevăzute cu wasabi, ghimbir si sos de soia. Vă rugăm sunaţi-ne la 0725 777 777 pentru asistenţă în planificare şi comanda. Aşteptăm cu nerăbdare de a face evenimentul dumneavoastră un succes spectaculos!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat