High Heels Cafe in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0728 08.16.53
Modifica date de contact

Descriere "High Heels Cafe"

În crearea designului nostru decafenea ne-am bazat pe elemente ce inspiră căldură și prospețime. Culorile sunt calde, liniile sunt suple și volumul interior este generos și intim, în același timp. Vrem să oferim clienților posibilitatea de a simți ritmul orașului, în timp ce se relaxează.

Deoarece cafenele noastre sunt frecventate de persoane sofisticate, clienți de afaceri și participanți la viața mondenă a capitalei, le oferim o varietate de produse: cafea și produse pe bază de cafea, ceaiuri, băuturi proaspete și naturale, sucuri, băuturi alcoolice, cocktail-uri, sandvișuri și salate. Chiar am creat mărci înregistrate de produse pentru a satisface dorințele clienților noștri.

Glamour, rafinament, lux și exclusivitate: High Life la High Heels Cafe
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "High Heels Cafe" (1)

marian bucuresti pe 11.09.2017 (14:04)

azi,11 sept.2017 am fost insotit de o doamna si am comandat o inghetata la locatia dvs. de la intrare in afi cotroceni.o domnisoara grasuta a refuzat comanda pe motiv ca ambele persoane trebuie sa comande ceva. daca i-am spus ca prin atitudinea sa afecteaza brandul la care lucreaza mi-a cerut sa fac sesizare ceea ce fac acum, cu precizarea ca la ora pranzului locatia era aproape goala.
se impune o prelucrare a personalului dvs. cu privire la drepturile clientilor si mai ales a imaginii firmei dvs. marian

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "High Heels Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat