Hiperclinica Medlife Titan

3.0
2 voturi / 9 pareri
Adresa:
Str. Liviu Rebreanu, nr. 8, sector 3, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 340.03.46, 021 340.03.57
Web:
http://medlife.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hiperclinica Medlife Titan"

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hiperclinica Medlife Titan" (9)

iubu77 pe 12.11.2012 (14:52)

Este o clinica cocheta cu cadre medicale ff bine pregatite si cu apartura de ultima generatie. Medlife Titan este o clinica noua unde beneficiezi de servicii medicale la cele mai inalte standarde.

oana pe 12.04.2013 (15:20)

Mi-a placut ca este o clinica ordonata unde toate fetele de la receptie stiu sa te indrume..foarte curat si civilizat. Doamna doctor la care am fost a fost foarte draguta. Au si farmacie acolo de unde am putut sa-mi cumpar si medicamentele recomandate.

iubu77 pe 08.05.2013 (17:01)

Personalul de la receptie nota 10...Eu am facut cateva analize la Titan si nu regaseam rezultatele..am sunat la ele si m-au rezolvat instant..Mi-au promis ca ma suna cand se rezolva si m-au sunat...ca unii uita de tine...

vali tuca pe 14.08.2013 (10:15)

sun la aceste numere de programari si mai bine de 45 minute nu raspunde nimeni,am revenit dupa o ora si la fel am sunat si tot nu a raspuns nimeni....O CLINICA CARE SE RESPECTA NU PROCEDEAZA ASA.....

vali tuca pe 14.08.2013 (10:19)

va rugam sa ne comunicatii programul de programare

Comenteaza
iulia pe 06.09.2013 (12:40)

stiu ca au un call center-0219646..si au program de dimineata pana seara.Poate numarul pe care il aveti nu este cel corect..este imposibil sa nu raspunda cineva in call cenrul Medlife sau in clinica Titan.

catargiu adrian pe 06.10.2013 (10:58)

Aceiasi problema, nu raspunde nimeni la telefoanele afisate si nu exista trecut undeva un program. faceti ceva !

Diana Nan pe 05.12.2013 (11:05)

Imi place ca au multe specialitati medicale... imi place ca au contract cu casa si poti deconta anumite analize. Imi place ca nu astepti pe holuri..imi place ca esti tratat asa cum ar trebui sa fii tratat intr-o unitate medicala.

nana pe 11.09.2014 (16:57)

Imi place Medlife Titan pentru ca este o clinica cocheta, cu personal calificat si mereu saritori sa rezolve problemele clientilor.Am asteptat foarte putin la coada si mereu am avut o experienta placuta.

marianl pe 12.10.2016 (18:24)

la numerele de telefon ale clinicii, inclusiv la cel de mobil, nu raspunde nimeni oricat ai suna !
am incercat sa fac o programare directa - fara cool center si a fost imposibil.
am insistat tmp de 4 ore continuu pe 2 numere de telefon in acelasi timp.
suna si nu raspunde nimeni.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hiperclinica Medlife Titan"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat