Hornbach

0.0
0 voturi / 5 pareri
Adresa:
Str. Turnu Măgurele 92-108, zona Berceni Bucuresti
Telefon:
031 080.30.00
Fax:
031 080.34.80
Web:
http://www.hornbach.ro
Email:
info_ro@hornbach.com
Modifica date de contact

Program "Hornbach"

Luni - Sâmbătă 8-21, Duminică 8-18 Modifica programul

Descriere "Hornbach"

Grupul Hornbach, unul din liderii europeni în magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, a crescut în ultimele decenii cum n-a reuşit mai niciun altul în branşă. Pentru a servi mai bine necesităţii de informare a investitorilor, analiştilor, jurnaliştilor şi a opiniei publice, am postat conţinutul comunicării noastre corporative pe o platformă proprie.
Categorie: Bricolaj
Modifica descrierea

Pareri despre "Hornbach" (5)

gaspar lucian pe 18.06.2013 (13:00)

as dori sa ma angajez la dvs. la hornbah- berceni. am lasat si un c.v. la dvs. mentionez ca ma pricep la rigips profile si tot ce este in legatura cu rigips . scuze daca am trimis gresit e-mailu

Raileanu Iordache pe 10.05.2015 (13:53)

Nu am gasit un cutit pt masina de tuns gazon tip Mac Allister. Masina am cumparat-o de la dvs in 2013. L.ucratorul dvs. m-a indrumat la service dar fiindca nu am stiut tipul masinii nu a stiut nici el unde sa ma indrume. Aveam la mine cutitul uzat.Complicat pentru cumparator.

cristina pe 10.07.2015 (15:10)

nimic

nu vad produsele pe pagina: foto, pret, calitate

cristina pe 10.07.2015 (15:12)

vreau si eu o piscina sa vad si sa cumpar

GHEORGHE pe 22.06.2016 (21:59)

În general tot:curăţenie,organizare, modul de a se comporta al angajaţilor când îi întrebi ceva, etc.La fel la intrare când prezinţi ceva ce vrei schimbat sau anunţi că ai un anume obiect ce poate semăna cu unul din magazin., comportamentul este perfect. În plus prezentarea cataloagelor, cu acele mici sfaturi cum se poate aplica produsul ales, etc.

Coperta de la catalogul difuzat în luna aprilie a.c. în care apar trei găligani cu unelte ucigaşe în mâini. Mă gândesc cum a putut aproba cel ce răspunde de editarea acestor cataloage, asemenea monstruozitate. Catalogul respectiv a fost difuzat şi în blocul nostru şi unul din vecini mi-a dat, spre amuzament, un text. Îl ataşez pentru a vedea unele reacţii.la eventualii sau constanţii clienţi ai dvs. aşa cum sunt eu. Scuze pentru deranj.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hornbach"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat