Hotel Caro Golf

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164A Bucuresti
Telefon:
021 208.61.00
Web:
http://hotelcaro.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Caro Golf"

Hotel Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului. Cu o arhitectură în stil germanic şi oferind spaţii de cazare confortabile, Hotel Caro este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cel de leisure. Hotel Caro este situat în partea de Nord a Capitalei pe strada Barbu Văcărescu, în apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanţi şi Pipera.

Hotel Caro este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Hotelul se adresează oamenilor de afaceri, grupurilor, turiştilor individuali şi organizatorilor de evenimente.

Oferă oaspeţilor săi 216 camere confortabile- Deluxe. Superioare si Standard, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

Hotel Caro este situat la 2 minute de mers pe jos faţă de spaţiile de birouri de pe Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompei şi la numai 15 minute de mers cu maşina de Romexpo sau centrul oraşului- Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Hotel Caro Golf"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat