Hotel Minerva

5.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Gheorghe Manu 2-4 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Minerva"

In prezent, Hotelulu Minerva pune la dispozitia turistilor un numar de 231 de locuri repartizate in 155 de camere single, double sau de tip apartament, un restaurant unde clientii se pot bucura de placerile gastronomice oferite de bucataria chinezeasca, un business centre, o sala de tratative si una de conferinte, toate aliniate standardelor internationale, atat din punctul de vedere al dotarilor cat si din cel al serviciilor de calitate.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Minerva" (3)

oanastefana pe 17.01.2010 (12:13)

Nan Jing este restaurantul copilariei mele. De cate ori mancam in oras, si mi se cerea parerea, era prima mea optiune. Mancarea este deosebita, si personalul de asemenea. Prima data chelnarul ne-a vazut in dificultate, si ne-a propus sa-l lasam pe el sa ne faca o masa...ne-a adus vita cu ceapa, porc cu alune, carne cu cinci arome, pui shang hai...mi le amintesc pe toate pentru ca au devenit felurile noastre preferate. Modul in care servesc rata este deasemenea impresionant, ti-o aduce intreaga la masa, apoi sub privirile tale o portioneaza si dezoseaza...gustul sublim.
Desi este mai scump decat alte restaurante chinezesti vi-l recomand calduros, atmosfera, mancarea si personalul va vor asigura o seara de neuitat.

kpshunik pe 12.04.2010 (22:30)

inebunita fiind dupa bucataria chinezeasca incerc mereu cam tot ce se poate din bucatele lor traditionale....
restaurantul nan jing este extraordinar de bine dotat din acest punct de vedere, lista meniului sau fiind impresionanta....
servirea este ireprosabila iar bucatarul isi aduce contributia de fiecare data....
toate laudele mele fabulosului restaurant nan jing.....

Radu pe 11.08.2014 (23:03)

buna seara .asi dori sami spuneti un pretii pentrun grup de 40 persone. de pe data 18-22 septembri si dacai sineteti aprope de stadionul iolada balas ..va multumesc mult astept raspusul.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Minerva"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat