Hotel & Restaurant Dolce Vita Snagov

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Parc Ponton - 800 Snagov Bucuresti
Telefon:
0723 58.07.80, 0371 38.12.04
Web:
http://www.dolcevitasnagov.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Hotel & Restaurant Dolce Vita Snagov"

Luni - Duminica: 9:00 - 00.00 Modifica programul

Descriere "Hotel & Restaurant Dolce Vita Snagov"

Situat pe malul lacului Snagov intr-un decor pitoresc, inconjurat de padure, complexul Dolce Vita iti ofera un prilej de evadare din stresul cotidian si te indeamna la un popas intr-o oaza de liniste si rafinament. Aici gasesti locul ideal pentru a petrece clipe minunate in mijlocul naturii.

Telul nostru are ca prim obiectiv satisfacerea clientilor. De aceea am ales sa venim in intampinarea nevoilor dvs., cu o gama variata de servicii care sa satisfaca chiar si cele mai exigente dorinte.

Astfel va punem la dispozitie: spatii de cazare, spatiu de joaca pentru copii, restaurant, terasa, cherhana, mustarie, cuptor si gratar cu lemne iar protapul si pirostriile sunt nelipsite. Cei dornici de relaxare pot face plaja, pot admira gradina cu animale domestice , pot pescui sau se pot deconecta intr-o excursie cu barca pe lac. Amatorii de miscare in aer liber pot practica jocuri sportive de echipa (fotbal, tenis, volei etc.) pe terenul special amenajat, iar pasionatii de adrenalina pot practica sporturi nautice.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Hotel & Restaurant Dolce Vita Snagov"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat