House Of Art in AFI Palace Cotroceni

3.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea nr. 4 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "House Of Art"

Aparitia primei colectii House of Art in anul 1994 a pus bazele unui brand pur romanesc ce a urmat sa fie recunoscut si apreciat de un larg segment de consumatori. Succesul se datoreaza intelegerii perfecte a nevoilor vestimentare a publicului caruia se adreseaza. Un colectiv talentat de stilisti fac posibila imbinarea noilor trenduri cu accesibilitatea. Accentele moderne se regasesc in detaliile aceesoriilor care imbinate cu culorile precum si atentia sporita in privinta calitatii, fac din brandul House of Art o marca preferata de marele public. House of Art este brandul familiei , atat tanarul in cautare de senzational vestimentar cat si parintii adepti ai liniilor clasice , gasesc modele care sa le satisfaca pretentiile vestimentare. Materialele folosite in prelucrarea hainelor si a accesoriilor provin 100 % din import: Franta , Italia, Spania si Grecia sunt doar cateva tari de unde se realizeaza aprovizionarea.

House of Art s-a diferentiat pe piata romaneasca si prin modalitatea inedita de promovare. Imaginea brandului incanta in fiecare sezon printr-o imagine proaspata si in trend cu cerintele modei. Campaniile sezoniere de reduceri de pret fac ca brandul sa devina accesibil fiecarei categorii de public. House of Art ofera un concept unitar , incepand de la tinuta pana la ultimul detaliu care tine de ochelarii de soare , toate se regasesc sub acelasi acoperis.Magazinele ofera un design modern, relaxant cu un concept open de aranjare a produselor. Reteaua de magazine House of Art si-a largit gama de produse oferite clientilor sai prin dezvoltarea unui raion generos de incaltaminte destinat atat doamnelor cat si domnilor.

Preturile rezonabile pentru incaltamintea dedicata stilului elegant dar si celui casual faciliteaza o completare desavarsita a oricarui look. Aprovizionarea cu modele noi se face permanent avand in vedere tendintele sezoniere.
Modifica descrierea

Pareri despre "House Of Art" (2)

roxanastan pe 27.10.2011 (17:31)

Mi-a placut modelul de ghetuta cu toc si un pic de platforma pentru ca eu sunt cam micuta in inaltime si acesta este genul de incaltaminte pe care il port

Nu mi-a placut ca materialul pe care il aveau ghetutele care mi-au atras atentia atat de mult nu era din piele, dar modelul era foarte frumos

Ecaterina Iancu pe 19.11.2017 (14:14)

Buna ziua,
Sunt o clienta veche dar v-am pierdut( mai de mult) La AFi unde va aflati? la etaj? cam pe unde? va caut de mult.!
Rog indrumati-ma!

Multumesc
Ecaterina Iancu

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "House Of Art"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat