Humanic in Militari Shopping Center

4.1
9 voturi / 16 pareri
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 536 -560 Bucuresti
Telefon:
+40(0)21 380881-0
Web:
http://www.humanic.net/...
Modifica date de contact

Program "Humanic"

L-D : 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Humanic"

Humanic este unul dintre cei mai renumiţi retaileri de încălţăminte din Europa şi oferă încălţăminte la preţurile cele mai atractive.

Humanic lansează atât noile trenduri în modă, cât şi în arhitectura magazinului, ambianţa prezentării şi deservire. Magazinele se prezintă ca scenă senzaţională şi impresionantă pentru moda pantofilor internaţională adusă de către observatorii noştri de trenduri din marile centre comerciale ale lumii - Milano, Paris, New York sau Londra.

Branduri de design, cum ar fi Tommy Hilfiger, Timberland, Puma, Pat Calvin, Nike, Blue Cox, Lacoste, Esprit, S.Oliver, Adidas şi multe altele solicită apropierea de SHOEMANIC.

Iar în completarea sortimentului larg de produse moderne, magazinele Humanic oferă o experienţă a shopping-ului într-o atmosferă proaspătă şi care stârneşte pasiuni…
Modifica descrierea

Pareri despre "Humanic" (16)

mibo1 pe 23.04.2010 (21:03)

Foarte bun magazinul, si mi-as dori mai multe sedii.

kpshunik pe 24.04.2010 (15:55)

chiar daca nu ajung atat de des pe cat mi-as dori in militari shopping center imi place foarte mult sa intru in magazinul humanic si sa-mi bucur privirea cu frumoasele lui produse ....
au printre cele mai moderne incaltari , cele mai cautate si cele mai piperate la pret ....
pentru mine asta nu este o problema deoarece pretul este reflectat in calitatea materialelor folosite si daca dau un ban stiu ca merita din plin...
ce sa spun , imi place la nebunie... fabulos!

ds pe 24.04.2010 (16:45)

Imi place enorm magazinul Humanic! Au produse foarte frumoase si moderne la preturi mai bune decat in alte magazine. Prefer sa-mi iau pantofi sport de aici mai mult decat din alte locatii pentru ca pot gasi numeroase modele si firme intr-un singur loc. Pot spune ca la capitolul incaltaminte sport stau mai bine decat magazinele de profil. Aici pot gasi modele care la magazinele de profil nici nu au aparut. Personalul este amabil. Au chiar catalog de contact, pentru cazurile in care iti place un produs si nu iti gasesti numarul, ei iti aduc produsul dorit de la alte magazine fara costuri suplimentare si te anunta in momentul sosirii sau te anunta cand aduc un nou lot de incaltaminte din cele dorite de tine. Pe scurt totul e la superlativ! Numai cuvinte de lauda am! Va recomand cu caldura!

pupisori pe 25.04.2010 (19:27)

Am o parere foarte buna despre magazinul "Humanic". Aici gasim intotdeauna incaltaminte sport pe gustul nostru adica al meu si al sotului meu si pot sa spun ca si angajatii sunt extrem de atenti cu clientii.

angelicutz pe 26.04.2010 (00:27)

Aici gasesti pantofi de toate felurile, formele si culorile, de la branduri mai mult sau mai putin cunoscute, cu preturi medii;...depinde, evident, de brand, de vechimea colectiei din care face parte perechea de pantofi, de material sau de alti factori.Oricum,au incaltaminte la preturi mai mult decat rezonabile, uneori mai mici decat in magazinele propriu zise ale brandurilor.Recomand!!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (15:54)

Sunt un fan al produselor Tommy Hilfiger iar Humanic din Militari Shopping este unul dintre cei mai buni provideri pe care ii am!
Preturile sunt evident mari insa atunci cand faci o pasiune pentru un anumit brand, nici nu mai conteaza acest aspect!

emargga pe 25.01.2011 (15:33)

la ce etaj este in militari, Humanic?

DianaSeptember pe 03.10.2011 (21:57)

Foarte frumoase modelel de pantofi in special. Cele cu platforma dau eleganta oricarei tinute.

adina_ma pe 15.10.2011 (21:11)

Din punctul de vedere al modelelor, este aproape la fel ca si in celelalte magazine. Marimi sunt disponibile multe, iar accesorii si produse de intretinere la fel.

Personal nu foarte amabil si nici bine pregatit.

babylove2 pe 31.10.2011 (12:47)

Un magazin care cuprinde in el modele pentru toate gusturile. Reducerile nu sunt nici ele de neglijat...

Gabriela pe 17.02.2012 (10:43)

In cazul in care ai probleme cu vreun produs cuparat de la ei : SURPRIZA!!!
Va pun sa completati o sesizare si va repara incaltamintea, indiferent daca le-ati cumparat ieri sau acum 29 de zile.
Cea mai proasta abordare catre client. Cine da bani pe un produs nou ca dupa 1 zi de purtare sa se strice si sa astepte apoi 10 zile ca sa ii repare. Sa fim Seriosi, daca vroiam ceva reparat ii reparam pe cei pe care ii avem deja acasa.
Politica firmei este de .c....si imaginea pe care si-o fac aplicand aceasta politica nu fac altceva decat sa atraga nemultumirea clientilor.

marian pe 21.12.2012 (20:52)

nimic...rusine

politica de retur ,o tampenie totala
-de ce nu dati bani inapoi la o cumparare gresita (produs nou in cutie )
-o politica tampita de a repara incaltamintea defecta in perioada de garantie(30zile garantie)
-concurenta ofera o perioada mai lunga de timp,plus de asta sunt mai amabili cand e vorba de client...rusine....

Liliana pe 28.12.2012 (19:39)

Poate ar fi mai corect sa mi se ceara sa spun ce credeam ca-mi place...

Am achizitionat si eu o pereche de ghetute dotate cu un fals sistem gore.tex. Problema este, evident, aceea ca apa trece prin piele. N-ar fi fost dezamagirea atat de mare daca n-as fi dat un sac de bani pe ele (569 RON) si asta pentru a-mi feri picioarele de frig si umezeala. Inca de la prima purtare s-a simtit ineficienta acestui sistem waterproof... N-am ajuns cu ele in magazin, dar, citind felul in care au fost tratati ceilalti clienti, ma astept sa primesc acelasi gen de "amabilitate"... Feriti-va de Humanic!

Corina pe 09.05.2014 (15:39)

Daca nu vreti sa aveti o experienta horror evitati magazinul HUMANIC!! In cazul in care aveti vreo problema cu incaltari cumparate de la ei si veniti sa le returnati clar nu se poate!! Nici vorba sa vi se dea banii inapoi!! Sa nu mai vorbim despre faptul ca nu o sa gasiti intelegere pentru a vi se schimba produsul decat dupa ce sunteti pusi intr-o situatie super penibila cum ca incaltamintea ar fi fost purtata si nu se poate...desi sunt perechi de incaltari in magazin la raft care arata absolut jalnic... Decat cand vine vorba de o reclamatie vanzatorii se mai gandesc ca poate ar fi bine sa va ofere niste posibilitati....sa va inlocuiasca produsul....facandu-va bineinteles sa intelegeti ca asta este o super exceptie pe care o fac si alte minciuni de genul asta....daca totusi nu gasiti ceva de valoarea produsului sau mai scump care sa va multumeasca in magazin va trebui sa acceptati niste bonuri valorice care pot sa nu fie de valoare egala cu produsul si va trebui sa mai dati bani si pe care le puteti folosi evident cumparand decat de la ei care au fost atat de "draguti si binevoitori"...

Corina pe 09.05.2014 (15:47)

magazinul la care am facut referire este humanic promenada

Comenteaza
caty pe 16.05.2014 (21:16)

fugiti mancand pamantul de humanic militari!

Am cumparat de la ei de foarte multe ori, desi nu au incaltaminte de cea mai buna calitate. Am fost multumita insa pana cand am fost umilita: am achizitionat o pereche (scumpa) de sandale din colectia noua Tommy Hilfiger. Dupa o ora de purtat (sofat), a trebuit sa le descalt si sa apelez la perechea de pantofi de schimb din portbagaj fiindca am constatat ca sandalele sunt practic imposibil de purtat, incomode si cateva degete mi-au amortit deja in ele. Am decis sa merg cu bonul, cutia intacta si sacosa oferita de ei sa cer sa le schimb insa, desi ma aflam in interiorul celor 14 zile in care scrie clar pe bon ca le pot schimba, nu au vrut in ruptul capului sa auda. M-am lovit de o cucoana care nu are nici cea mai vaga idee despre incaltaminte si care l- luat din start pe NU in brate de cum a aauzit cuvantul SCHIMB-Laura Ploscaru-sef adjunct magazin din Militari, care mi-a aruncat in fara o prostie care, poate, merge la ceilalti: cum ca trebuia sa port sandalele in casa si ca nu mi le pot schimba, ca trebuia sa decid ca nu le pot pot purta cand le-am probat in magazin. I-am explicat cucoanei batoase cat de calm si de politicos am putut ca termenul acela de 14 zile este prevazut ca tocmai omul sa poata vedea daca incaltarile achizitionate sunt purtabile sau nu, ca exista o prezumtie ca in 14 zile le va purta si ca se va convinge daca sunt ok sau nu, ca altfel nu mai era prevazut acest termen pe bon si ca imi incalca drepturi esentiale cand imi refuza schimbul, ca este un defect de fabricatie si ca mi-au amortit degetele in sandalele cumparate de la ei, ca in cele 3-4 minute cat am probat in magazin sandalele pareau ok dar purtate mai mult timp se pare ca nu sunt, ca sunt indreoptatita sa-mi primesc banii inapoi sau macar sa le schimb etc... Nimic. In concluzie: NU CUMPARATI DE LA EI, NU SUNT SERIOSI! Pe mine m-au pierdut de clienta. Si cand ma gandesc cati bani le-am bagat in buzunar... RUSINE! SUNTEM BUNI DOAR CAND PLATIM! RUSINE! MI-AR FI JENA SA LUCREZ LA EI! HUO!

Salome13 pe 05.06.2016 (23:00)

Ni mi-a placut nimic.

Calitatea pantofilor este foarte proasta si magazinul n-a vrut sa imi inlocuiasca pantofi sau sa imi da banii inapoi. Sunt foarte nemultumita

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Humanic"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat