Hyperclinica Medlife Unirii

4.1
11 voturi / 35 pareri
Adresa:
Strada Hans Cristian Andersen, nr. 1 Bucuresti
Telefon:
0219646
Web:
http://www.medlife.ro/
Modifica date de contact

Pareri despre "Hyperclinica Medlife Unirii" (35)

anka.t pe 22.05.2010 (09:24)

Aici vin sa-mi fac analize, atat ginecologice, cat si pentru copil. Toati medicii cu care am intrat in contact la aceasta clinica sunt profesionisti, atenti si ai parte de respectul cuvenit ...iar calitatea serviciilor este de foarte buna calitate. Mereu am fost multumita, atat de sectia de recoltat sange, cat si de ginecologie si ecografie. Si rezultatele le primesti destul de rapid.

ramonagrig pe 22.05.2010 (12:03)

am fost pentru morfologie fetala, pt dublu si triplu test.medicii sunt foarte amabili si instruiti, toti se poarta foarte frumos si in plus este si foarte curat.merita sa mergi acolo.

stefis2003 pe 22.05.2010 (13:47)

buna ziua.
sunt mamica unui baietel de 1 an si 2 sapt si va pot spune ca am fost la clinica medlife de mai multe ori cu baietelul.am pareri pro si contra .cea care m-a facut sa nu mai merg in aceasta clinica este o doctorita pediatra care mi-a jijnit copilul tot timpul consultatiei ,noroc ca nu prea intelegea el sensul cuvintelor .din bolovan nu mi l-a scos ,fapt pentru care nu m-am mai intrors la acea clinica ,cu parere de rau ca sunt medici buni.si fii trebuit sa ii fac reclamatie.consider ca daca nu iti place ceva nu trebuie sa spui cu voce tare ,nu e frumos.
o zi buna

claudiu pe 02.11.2011 (18:11)

Din contra, daca nu iti place ceva trebuie sa o spui cu voce tare. mai ales ca a fost pe banii tai.

Alexandrescu pe 13.10.2020 (12:23)

Cum se poate asa ceva? Un doctor sa jigneasca un copilas de un an??? De ce n ati dat numele Doctorului sa nu ser mai duca nimeni la ea. Nu merita. Sa jigneasca copiii ei. Cu ce drept? Va rg dati numele Doctorului

Comenteaza
lapusic pe 02.06.2010 (13:43)

Buna tuturor.
Am fost la ei pentru un set de analize si la ginecologie pt un control. Am ramas multumita, medicii sunt profesionalisti iar conditiile igienico-sanitare la un nivel inalt (ceea ce gasesti greu). Recomand calduros tuturor care se asteapta sa fie tratati responsabil

MIha pe 29.06.2010 (14:18)

Am fost si eu azi acolo. Frumos aranjat, igiena jos palaria. M-a deranjat ins afaptul ca bateria de analize morfofetale este "modificata la nume, ", esti intrebat cu ce aparat vrei sa ti se faca de parca esti doctor. Toate sunt gandite sa te determine sa arunci cat mai multi bani pe proceduri inutile, desi tu te prezinti pentru o chestie specifica.

rari_rl pe 23.10.2010 (12:19)

Am fost acolo cand am constatat ca am nevoie de o consultaie oftalmologica si, ulterior, mi-am facut ochelari de folosit cand lucrez la pc. Am fost foarte multumit. Ulterior am fost si pentru un consult la inima si serviciile au fost ok si pt aceasta specialitate medicala.
Medicii sunt extraordinari. Nu ai cum sa pleci de acolo cu problema nerezolvata, totul e profesionalism si corectitudine.

MARIALINA pe 26.10.2010 (10:48)

Am fost acum 2 luni la Medlife Unirii pentru un consult oftalmologic si am ramas profund impresionata, au aparate de ultima generatie.
Medicii sunt extraordianri de atenti, ies afara din cabinet pentru a intampina pe fiecare persoana, intri la consulatie la ora la care esti programat.
Am fost la dna dr. Teodorescu Roxana, numai cuvinte de lauda pentru dansa.
Personalul de la Medlofe este competent.

Preturi rezonabile, uneori cam mari.

bstefan pe 26.10.2010 (13:07)

Bani multi. Nimic deosebit.Apa de ploaie.

andrei pe 25.05.2012 (11:26)

la fel faci si la stat my friend doar ca acolo ii rogi pe doctori cu bani si te tin in fata cabinetului cu orele k p prost, nu mai zik de asistenti care nu poarta halate fara buzunare Mari

David_3322zob pe 26.05.2017 (14:55)

Andrei, tu esti angajat sa moderezi si sa ataci parerea libera a celui care nu este multumit de serviciile MedLife? Asta se numeste comunism. Lasa oamenii sa-si exprime liber parerea. Daca vrei sa-i lauzi pe astia de la MedLife, poti sa o faci printr-o noua postare, insa nu prin a contrazice libera cugetare a cetatenilor care isi spun oful. Sa invatam sa fim profesionisti. Salut!

Comenteaza
Pnicoleta pe 22.01.2011 (12:49)

Am fost la Medlifepentru o cosultatie indrumata de prietene. Toate mi-au spus ca este cotata ca cea mai buna clinica din Bucuresti. Intradevar nu s-au inselat. Esti tratat cu respect si profesionalism si probema pentru care te-ai dus este rezovata. Astfel ca o sa merg aici si pentru setul de analize anual, pe care il trebuie sa il fac. Mi-ar fi de un real folos sa castig vocherul.
Felicitari !

la_violette4 pe 28.01.2011 (07:49)

Serviciile sunt exceptionale, medicii te trateaza cu profesionalism, programul consultatiilor se respecta, conditiile igienico-sanitare sunt la nivelul celor din strainatate

preturiile sunt intr-adevar mari...insa pentru calitatea serviciilor si pentru faptul ca nu mai esti nevoit sa astepti o zi intreaga ca sa poti intra la o simpla consultatie, cum se intampla la stat, eu zic ca se merita

purniku pe 02.02.2011 (22:07)

Am fost nevoit sa fac un consult la cardiologie la Hyperclinica Medlie Unirii si ce mi-a placut a fost curatenia in primul rand apoi faptul ca a vorbit cu mine si mi-a dat multe amanunte.

meprincipessa pe 12.07.2011 (16:59)

Multumiri doamnei doctor Vidlescu Ruxandra pentru ajutorul acordat. Rar mi s-a intamplat sa intalnesc atata omenie. Mult succes!

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:18)

Hai mai lasa-ne cu reclama.. Probabil te numesti Vidlescu Ruxandra si lucrezi ca doctor pentru MedLife. Sunteti o MAFIE si oamenii au cam inceput sa se prinda.

Comenteaza
Alex pe 30.01.2012 (11:47)

Am fost in decembrie 2011 la una din clinicile MedLife pentru controlul periodic la medicina generala si la ginecologie (incluse in pachetul oferit de angajator).
La medicina generala dl. doctor nu era multumit de faptul ca nu e nimic in neregula cu mine si ca am venit sa imi prescrie analizele uzuale, asa ca s-a gandit ca as putea sa imi fac si niste analize pentru tiroida (care nu erau incluse in pachetul anagajatorului).
La ginecologie aceeasi atitudine. Dl dr. a vazut ca in principiu sunt ok, dar dupa ce mi-a palpat sanii aprox 10 sec mi-a zis ca am un nodul si ca ar trebui sa vin la el la ecografie.
Desi m-am gandit ca si asta este inca o metoda de-a lor de a face bani in plus, m-am dus intr-adevar la o ecografie dar la alta clinica. Evident ca nu s-a gasit nici un nodul.
In plus, dupa o luna jumatate m-am simtit cam rau si am facut o gama mai larga de analize, inclusiv tiroida, care a iesit ok (internistul mi-a spus ca nu as avea semne de dereglari).
Concluzia mea a fost ca o parte din medicii de la MedLife sunt "instruiti" de management (probabil) sa recomande si investigatii care nu sunt necesare (si care pana la urma sperie pacientul).

Florian pe 13.09.2012 (13:26)

Subscriu in totalitate

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:14)

@Alex, ai perfecta dreptate. Sunt o MAFIE CORPORATISTA care mulg cetatenii din aceasta tara, bazandu-se pe frica si lipsa serviciilor bune din spitalele de stat. Vin batrani nevinovati cu probleme la picioare, iar ei le inventeaza probleme la inima, cap, rinichi etc., totul pentru a rula aceasta afacere de VANZARI. Caci, practic, seriviile lor sunt vanzari, din ele isi platesc medicii si agentii de recrutare care te suna acasa sa te convinga sa te inscrii.

Fac parte din categoria tepari legali, adica cei care se folosesc de statutul de 'institutie medicala' pentru a mulge bani de la localnici. Eu am fost la ei acum in primavara pentru o problema la genunchi. Mi-au spus ca are legatura cu inima si cu tranzitul intestinal, asa ca mi-au sugerat alte analize, operatiuni si tratamente costisitoare. Mirat fiind, m-am interesat apoi la alti 3 medici si am descoperit ca 'apa la genunchi' nu are NICIO treaba cu tranzitul intestinal ori cu inima, probleme de care, dealtfel, s-a descoperit ca nici nu sufar. Multumesc lui Dumnezeu!

Concluzia: fiti mai reticenti la "ofertele" interminabile si la "beneficiile extraordinare" pe care vi le spune agentul la telefon, atunci cand sunteti contactat din senin, fara sa stiti macar de unde are nr dvs. Numai firmele tepare isi trimit lupii la vanatoare.
Am renuntat numaidecum la acesti tepari, dupa ce, in prealabil, mi-au sustras evident o gramada de bani pe care i-am pierdut definitiv. Greseala a fost a mea, cu un simplu "Nu, multumesc" la telefon imi ramaneau banii in buzunar. Deh, asta e slabiciunea si prostia omului de rand (ma declar total fraierit), am crezut ca-mi fac un bine, dar, in naivitatea mea, am umplut buzunarele escrocilor.

Comenteaza
geo pe 16.04.2012 (22:11)

Buna,
Am fost la Medlife Unirii in ianuarie 2012 cu o problema de mictiune. Am dat o proba de sumar de urina si urocultura, le-am platit, am mers la recoltari pentru a inmana probele asistentei si am povestit simtomele si ce am luat ca medicament. Nu vreti sa stiti ce atitudine a avut asistenta aceea proaspat venita din vacanta de sarbatori, s-a tolanit la propriu in scaunul de recoltari, nu a stat in capul oaselor.... si scria ce spuneam. Am ramas cu un gust amar, daca ar fi fost un spital de stat as fi inteles, dar tinand cont ca este institutie privata nu este normal, mai ales cand platesti!Nu mai est nimic de mirare in ziua de astazi...

Atitudinea!

Valentina pe 16.05.2012 (13:17)

Am fost la Medlife Uniri in data de 9 mai sa duc o proba de urina pentru fica mea care are 1 luna de zile am platit recotarea si mi-au comunicat ca in termen de max 4 zile voi primi rezultatul ...surpriza dupa 7 zile nu am primit nici macar un telefon si pentru ca nu era de ajuns ca se intarziase cu rezultatul am primit si vestea dupa cateva telefoane date ca .( proba se pierduse si ea nu fusese nici macar trimisa la cei din grivita ) desi eu aveam neaparata nevoie de rezultat pentru tratarea unei probleme pe care o are fica mea ...si mai ales ca am si asigurare la ei ...sincer o sa renunt la toate serviciiile oferite de Medlife considerand ca au pus in pericol viata ficei mele ..UN MARE MINUS PENTRU NEREZOLVAREA PROBLEMEI MELE .

Oana pe 24.05.2012 (15:24)

M-a placut ca am intrat la ora programata..eu am tot fost cu fetita mea la ei la oftalmologie..In cazul meu comportamentul doctorilor de la medlife a fost unul mai mult decat corespunzator..Eu sunt o clienta veche alor..si multumita.

Andreea pe 25.05.2012 (13:15)

Sunt pacienta Medlife de 4 ani, o sa nasc peste o saptamana acolo...eu nu am avut niciodata probleme cu analizele.
Valentina in mod normal trebuia sa iti dea un cod de bare cu care sa verifici rezultatul analizelor...

Popescu Rodica Mihaela pe 07.11.2012 (16:16)

Am fost de cateva ori la Cardiologie la d-na doctor OANA ANDREI si am fost tratata minutios si cu mult profesionalism

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:20)

Hai mai lasa-ne si tu cu reclama.. Probabil in realitate te numesti OANA ANDREI si lucrezi ca doctor pentru MedLife. Sunteti o MAFIE si oamenii au cam inceput sa se prinda.

Comenteaza
eva pe 10.12.2012 (12:04)

Am fost si noi la dna dr Oana Andrei de la Medlife Unirea si ne-a tratat cu mult profesionalism..

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:20)

Hai mai lasa-ne si tu cu reclama.. Probabil in realitate te numesti OANA ANDREI si lucrezi ca doctor pentru MedLife. Sunteti o MAFIE si oamenii au cam inceput sa se prinda

Comenteaza
iubu77 pe 07.03.2013 (13:39)

Noi mergem si la Medlife Unirea si la Grivita cu copii..de fapt si la Baneasa..Un punct forte ar lor este ca au acoperire foarte buna in Bucuresti...

titi pe 11.03.2013 (13:52)

Nu am fost niciodata; dar vreau sa intreb daca stie cineva daca se fac si vaccinuri pt febra galbena ( Africa ) multam

mioara pe 10.04.2013 (18:42)

am si eu o intrebare. vreau sa stiu daca sunt medici si de endocrinologie la MedLife(uniri)

va rog daca puteti sa imi raspundeti ...urgent...va rog.:((

alexandra pe 12.04.2013 (15:25)

Au medici endocrinologi la Medlife Unirea..Eu din experienta personala iti pot recomanda pe Dragutescu Anca si Rodica Petris.

Elena pe 09.07.2013 (15:13)

Buna! Pot apela la Dragutescu Anca pentru consiliere dieta? E ok?

Cristina pe 22.07.2014 (21:16)

Din experienta personala nu o recomand pe dna Rodica Petris. Nu voi reveni la acest medic si nu-l recomand nimanui. In momentul in care m-am prezentat la medic pentru citirea analizelor (am primit un diagnostic dur, pe un ton sec), am rugat-o sa-mi verifice ritmul cardiac, pt ca aveam palpitatii de cand luam tratamentul pe care mi l-a prescris. Mi-a spus ca o consultatie dureaza 15 min si ca eu m-am prezentat pt citirea analizelor la medic. Masurarea ritmului cardiac dureaza maxim 2 min..Am mai fost la alti medici de la Medlife si mi-au lasat o impresie foarte buna, dar acest medic nu face o imagine buna clinicii, din pacate. Astfel de oameni nu trebuie intalniti in medicina.

Comenteaza
alexandra pe 12.04.2013 (15:27)

aaa de fapt poti intra pe www.medlife.ro si vezi acolo in functia de clinica in care vrei sa mergi..le au grupate pe specialitati si vezi ce iti convine mai mult si din punct de vedere al programului.

dana pe 23.07.2013 (11:47)

experienta asistentelor

Ma numesc Daniela si sunt bugetara intr-un spital de stat.



Sunt insarcinata in primul trimestru cu stari de rau, ameteli , varsaturi si multe altele. In urma vizitei la medic mi sau recomandat mai multe analize obligatoriu sa fie lucrate la medlife . Asta e.



M-am prezentat pe data de 22.07.2013 la medlife unirea cu recomandarea medicului de analize, am asteptat la registratura 20 min pana mi-a venit randul, am platit, apoi am urcat sus la etajul 2 pt recoltare. Aici surpriza o coada de 27 de personae trecuta de lift pana la scari . Am mers la registratura de la etajul 2 am prezentat cazul meu si mi s-a spus ca trebuie sa stau la coada. Dupa mai bine de 30 min de stat la coada mi s-a facut rau. Abia in acel moment un alt pacient de la rand a ridicat tonul la registrator si asa am reusit sa ma intind pe un pat ca sa nu cad din picioare. Dupa ce mi-am mai revenit un pic mi sau recoltat si analizele( inaintea la toti pacientii), dar aici alta surpriza incurcasem borcanasele de sumar de urina cu urocultura. Am plecat tinandu-ma de pereti din cauza starii mele de dizgravidie cu o dezamagire maxima.



In data de 23.07 2013 ma prezint dinnou pt a aduce urina si urocultura si o iau de la capat. Registratura parter 15 min. (mai putin ca ieri), Et 2 aceiasi coada imensa. Registratora imi spune sa ma duc in fata ca nu trebuie sa mai astept doar pt astea. Ma duc singurica si incepe lumea de la aceaiasi coada imensa sa tipe la mine. Dupa 10 min de replici si vociferari din partea celorlalti pacienti reusesc sa rezolv.



AM PLECAT DEZGUSTATA, SCARBITA SI FOARTE DEZAMAGITA DE SISTEMUL PRIVAT MEDLIFE. Cum e posibil sa astepti atat de mult la o coada imensa si mai si platim destul de mult pt asta (pt mine e f mult ca bugetar cat am platit pt 3 analize de sange,copro si urina 200 lei)



Am sperat ca unde platesti bani multi esti servit mai bine, dar e mai jalnic ca la stat.























DEZAMAGITOR, DEZAMAGITOR, DEZAMAGITOR!!!!!!!!!!!!!!!!

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:25)

@dana, confirm toate cele spuse de tine, acum in 2017. Ani la rand am fost mulsi de bani prin serviciile acestei MAFII care de fapt inventeaza afectiuni pentru a recomanda clientilor interventii si tratamente la costuri exorbitante. Metoda lor de promovare si marketingul aplicat sunt foarte puternice, insa multumita oamenilor ca tine ce spun lucrurilor adevarul pe fata, lumea a inceput sa se trezeasca. Pacat ca, atatia ani, zeci de mii de oameni au fost efectiv MULSI sistematic de catre acesti escroci.

Comenteaza
elia pe 16.09.2013 (20:32)

buna tuturor,
Dorind sa-mi asigur mama la o clinica privata as dori sa stiu care este cea mai buna din Capitala ?? Care ofera cele mai bune servicii si la ce pret ?? Cine stie ceva va rog sa ma contacteze! multumesc !!

iubu77 pe 04.10.2013 (15:12)

Pentru mine Medlife este cea mai buna clinica. Elia iti recomand cu drag una dintre locatiile lor..

Jean pe 19.10.2013 (13:22)

Ca a durat putin.

Practic n-am ajuns sa vorbim cu medicul pentru ca avea probabil alte programari decat cele stabilite de cei de la receptie.

Lipsa de respect si atitudine necorespunzatoare totul pe bani.II recomand cu caldura celor care ii tot pomenesc de bine

Jay pe 15.01.2014 (00:25)

medici extrem de profesionisti.

- Se promoveaza cezarienele la maternitate. Pentru ca 1 nastere normala = 5 cezariene, ca timp...
- Preturile sunt mari.
- Serviciile trebuie ameliorate (de ex. nu au consultant in lactatie la maternitate, ceea ce este foarte, foarte rau).
Dar, overall, este mai bine ca la stat, incontestabil.

Cristina pe 22.07.2014 (21:33)

Curatenia
Majoritatea medicilor care m-au consultat sunt profesionalisti
Organizare buna

La receptie am intalnit urmatoarea problema: la primele vizite la medic am prezentat cardul de abonat, dar s-a intamplat la un moment dat sa-l uit si am sunat in call center sa intreb daca mai are rost sa ma prezint sau e ok sa aduc doar buletinul. Au spus ca e ok, pot veni doar cu buletinul si a fost totul in regula. Din acel moment, in mintea mea s-a instalat ideea ca pot merge doar cu buletinul la consultatii, analize etc (nu zic neaparat ca e si ok, doar ca eu asta am inteles). In plus, exista o baza de date in care se gasesc informatii despre fiecare abonat. Dupa o consultatie oarecare mi s-a cerut de la receptie buletinul sau cardul. Am dat, ca de obicei, buletinul. Receptionera a repetat: "Cardul". I-am explicat ca a cerut buletinul SAU cardul. Apoi m-a lasat perplexa cu urmatoarea replica: "Incepand cu data viitoare, daca nu veti mai prezenta cardul la receptie, veti plati orice serv, indiferent de abon dvs. In conditiile in care in call center mi-au zis din nou ca pot merge doar cu buletinul. Problema mea este legata de modul in care mi-au spus-o, ca si cand as fi fost ultimul infractor. Ce sa zic...poate ca depasisem numarul de investigatii per abonament profitabil pt ei. Din acest motiv voi anula abonamentul.
Rodica Petris - nu recomand acest medic sub nicio forma.

Cristina pe 22.07.2014 (21:33)

Curatenia
Majoritatea medicilor care m-au consultat sunt profesionalisti
Organizare buna

La receptie am intalnit urmatoarea problema: la primele vizite la medic am prezentat cardul de abonat, dar s-a intamplat la un moment dat sa-l uit si am sunat in call center sa intreb daca mai are rost sa ma prezint sau e ok sa aduc doar buletinul. Au spus ca e ok, pot veni doar cu buletinul si a fost totul in regula. Din acel moment, in mintea mea s-a instalat ideea ca pot merge doar cu buletinul la consultatii, analize etc (nu zic neaparat ca e si ok, doar ca eu asta am inteles). In plus, exista o baza de date in care se gasesc informatii despre fiecare abonat. Dupa o consultatie oarecare mi s-a cerut de la receptie buletinul sau cardul. Am dat, ca de obicei, buletinul. Receptionera a repetat: "Cardul". I-am explicat ca a cerut buletinul SAU cardul. Apoi m-a lasat perplexa cu urmatoarea replica: "Incepand cu data viitoare, daca nu veti mai prezenta cardul la receptie, veti plati orice serv, indiferent de abon dvs. In conditiile in care in call center mi-au zis din nou ca pot merge doar cu buletinul. Problema mea este legata de modul in care mi-au spus-o, ca si cand as fi fost ultimul infractor. Ce sa zic...poate ca depasisem numarul de investigatii per abonament profitabil pt ei. Din acest motiv voi anula abonamentul.
Rodica Petris - nu recomand acest medic sub nicio forma.

Cristina pe 22.07.2014 (21:48)

*Profesionisti

Comenteaza
Claudia pe 19.12.2014 (17:05)

am de curand la ei abonament prin firma, am fost la un consult la dnul dr stanciu sorin pt o prelevare de cultura de col. O experienta neplacuta: total dezinteresat, ff putin comunicativ, ma si speriat pt ca mi-a zis ca am rana pe col - ceea ce s-a infirmat. Plus, ca imi spune sa ma dezbrac in timp ce usa era deschisa, lucru ce l-am refuzat evident. Al 2 lea lucru care nu mi-a placut a fost: eram asezata pe masa, astept - astept, si el la birou, la care asistenta il intreaba pe dr: mai veniti?? Asta in contextul in care la semnarea contractului, m-au fortat sa platesc abonamentul pe 6 luni in avans.

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:35)

Claudia (2014), esti dovada ca, in 2017, sunt alt client total dezgustat de catre acesti MAFIOTI care se dau "institutie medicala", scuze nu pot sa-i denumesc altfel.. Pentru o problema la genunchi mi-au recomandat urgent analize, operatiuni si tratament pentru tranzitul intestinal si inima. Este incredibil cat de frumos mint doctorii acolo, pentru a face vanzare acestei corporatii PE SANATATEA OAMENILOR! Imagineaza-ti ce efecte adverse as fi avut daca urmam iradierile din investigari si tratamentele de lunga durata ce ar fi urmat pentru inima si intestine, cand eu de fapt am avut doar o problema cu cartilagiul la genunchi. Sunt o MAFIE, scopul lor este profitul si oricat de sanatos ai fi, iti gasesc mereu cate ceva pentru a te mulge de bani. FERITI-VA OAMENI BUNI! Ca pierdeti banii este un lucru, dar astia VA DISTRUG SI SANATATEA!

Comenteaza
Constantinescu Fabian pe 01.02.2016 (09:58)

Nu ar avea cum sa-mi placa

Am stat la telefon 5 minute si apoi am renuntat. M-am orientat spre alta
Daca la telefon stai atat, cred ca la consultatie stai cu orele.
Se baga banii in tehnica, aparatura, medici...dar nu si in imbunatatirea serviciilor si vad asta si din parerile altora

Sabre pe 19.05.2016 (13:46)

Aparatura buna.

Medlife incaseaza lunar bani pentru abonamente, dar nu are suficienti medici.
Concret - am vrut sa ma programez la endocrinologie si mi s-a oferit o consultatie in luna Iulie (suntem la jumatatea lunii Mai ) - Nu este prima oara si singura specialitate la care serviciile Medlife nu fac fata absolut deloc. Pe de alta parte, daca platesti ca si cum nu ai avea abonament, ai sanse la o programare mai decenta.
Practic, in acest moment, nu imi foloseste la nimic abonamentul Medlife, trebuie sa caut in alta parte- si nu este prima oara cand reclam acest fapt, fara nici un rezultat -

David_3322zob pe 26.05.2017 (15:37)

Sunt o MAFIE !!! Oamenii trebuie sa se trezeasca!

Comenteaza
David_3322zob pe 26.05.2017 (14:51)

Tupeul agentului Daniel (425529) din Cluj, care m-a contactat de 3 ori dupa ce l-am refuzat, incercand sa ma convinga ca are dreptate si ca trebuie sa ma abonez.

Este O ALTA TEAPA de tip american aplicata in Romania. De la Revolutie incoace ne-am tot invatat cu aceste tepe, care mai de care mai frumos colorate si parfumate cu promisiuni extravagante. Scopul lor este unul singur: Sa-ti vanda bazaconii si promisiuni, sa te faca sa semnezi un contract, dupa care sa te mulga de bani.

Operatorii de la call-center sunt instruiti sa aplice un MARKETING AGRESIV in contractarea noilor potentiali clienti. Fraze de genul "Nu vreti sa traiti mai mult?", "Noi va dam banii pe care pensia nu vi-i permite", "Meritati o batranete fericita, am dreptate?" sunt folosite in vrajeala de 2 bani aplicata in vanatoarea de clienti. Bietii pensionari, parintii nostri, habar nu au ce inseamna acest marketing inselator si care este de fapt scopul acestor promisiuni spuse la telefon, care nu se mai termina. Astfel, mii de oameni se inscriu, bazandu-se pe promisiuni, si ajung abonati la niste servicii de care nicidecum nu beneficiaza.

Spre exemplu: Dupa ce iti promit marea cu sarea, ajungi sa ai o urgenta medicala, suni la MedLife si ti se spune cu vorbe dulci si fara jena, ca urmatorul loc liber este de-abia peste o luna de zile. Asta dupa ce initial priceputul agent te-a racolat la telefon si te-a vrajit sa platesti TOCMAI pentru motive de seriozitate in caz de urgenta.

Fi-mi-ar scarba de aceasta soarta, am ajuns sa fim sclavii tuturor escrocilor chiar la noi in tara! De la Caritas incoace, toti teparii au tras de noi si nu ne mai trezim odata sa le punem pumnul in gura!

CEL MAI BUN LUCRU ESTE SA NU MAI FIM NAIVI SI SA II IGNORAM PE ACESTI ESCROCI, SPUNANDU-LE CA NU AVEM NEVOIE.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hyperclinica Medlife Unirii"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat