I.D. Sarrieri in Bucuresti Mall

4.8
7 voturi / 6 pareri
Adresa:
Calea Vitan nr. 55-59 Bucuresti
Web:
http://shop.sarrieri.ro/
Modifica date de contact

Descriere "I.D. Sarrieri"

Avand doar 5 magazine in Romania, dintre care 3 in Bucuresti, compania exporta catre aproape 250 de centre comerciale si magazine din Paris, Londra, New York, Tokio, Dubai sau Monte Carlo. Brandul ID Sarrieri dovedeste ca produsele de calitate si strategia de promovare sunt elemente cheie pentru succes international. In fiecare an se lanseaza noi colectii, ultima dintre ele fiind cea in colaborare cu Swarovsky. Materialele precum dantela, satinul, matasea prind viata in mainile lor si creeaza elementul esential pentru o stare de bine. Cu ID Sarrieri pasiunea imbraca mereu forme noi iar secretul sta in detalii. Produsele lor sunt disponibile si on-line, pentru un plus de accesibilitate.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "I.D. Sarrieri" (6)

ella.g pe 22.03.2010 (23:50)

este de notorietate ca brandul s-a facut remarcat prin eleganta si nota de sexualitate pe care reuseste sa o confere fiecareia dintre noi, noi reprezentantele sexului frumos, si pot spune sublim daca ma refer la produsele id sarrieri. Sunt adepta genului clasic-rafinat iar in acest magazin intotdeauna am gasit produse care imbina eleganta, rafinamentul cu sexualitatea fara nicio urma de vulgaritate.

irisiris18 pe 24.03.2010 (16:46)

Mor dupa lenjeria de la Sarrieri.Este destul de piperata la pret ,insa cand au reduceri...este raiul lenjeriei pe pamant.

mefisto pe 29.03.2010 (14:25)

Subera lenjeria si mult mai "fiabila" fata de ceilanti producatori .

lauravasilescu pe 19.06.2010 (12:25)

Cred ca e magazinul meu preferat de lenjerie. Are preturi destul de mari si deseori nu reusesc sa cumpar nimic insa va recomand sa prindeti perioada reducerilor. Eu astfel am reusit sa mi iau un set de foarta buna calitate cu pana in 100 ron care mi place la nebunie,

monicutza2008 pe 28.08.2010 (01:07)

cea mai frmoasa lenjerie la ei o gasesti cu siguranta

pretul piperat destul de mult..

pupisori pe 09.01.2011 (21:17)

Lenejerie mult prea "normala" pentru preturile piperate pe care le practica. totusi, atunci cand sunt reduceri, cred ca merita sa arunci un ochi prin magazinele lor sa vezi daca ti se potriveste sau te incanta ceva anume. asta este parerea mea personala, nu mi-o luati in nume de rau

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "I.D. Sarrieri"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat