Ila's Beauty Salon

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Soseaua Fundeni nr. 294 Bucuresti
Telefon:
021 240.76.76, 0788 83.92.20
Fax:
021 240.76.76
Web:
http://www.ilas.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Ila's Beauty Salon"

Inca de la infiintare Ila's Beauty Salon si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune SALONUL Ila's Beauty Salon este sa efectueaze servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Ila's Beauty Salon se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta Ila's Beauty Salon, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.
Modifica descrierea

Pareri despre "Ila's Beauty Salon" (1)

cristina.eric pe 03.05.2010 (22:32)

Merg la acest salon de foarte mult timp, inca de pe vremea cand era doar un mic salonas de cartier care ulterior s-a dezvoltat foarte frumos, oamenii care muncesc aici sunt cam aceiasi - de buna calitate si foarte draguti. Preturile sunt ok, iar serviciile ireprosabile.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ila's Beauty Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat