InFusion Coffee & Bistro

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Toma Caragiu Bucuresti
Telefon:
0754 20.39.26
Web:
http://www.facebook.com/...
Modifica date de contact

Descriere "InFusion Coffee & Bistro"

O cafea buna, muzica perfecta, ziarul de dimineata, un pahar de vin pentru serile in care stai la discutii cu prietenii, servite de cele mai dragute fete si cei mai simpatici baieti le gasesti intr-o locatie noua si primitoare, InFusion Coffee&Bistro.

In plus, bucatarii nostri se preocupa pentru ca micul dejun, pranzul si cina ta sa fie delicioase, iar desert ca la noi, iti spun sigur, nu vei mai gasi nicaieri. Iar pentru zilele in care nu ai chef de nimic, iti oferim un loc la geam pentru a te cufunda in propiile vise. Si ca sa te convingem ca vei pleca total multumit de la noi, iti spun doar atat: bucatarul care iti prepara mancarea a facut training cu celebrii Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Raymond Blanc si a lucrat in cele mai bune restaurante din Belgia, Elvetia, Italia si Anglia. In plus, ai evenimente in fiecare saptamana organizate special pentru ca tu sa te simti bine. Crezi ca asta este totul? Te asteptam sa te convingi.

Optiuni: plata cu card, parcare subterana, aer conditionat, terasa, seri cu muzica live, organizare petreceri private, program 08.00-24.00, Wi Fi
Categorii: Internationala, Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "InFusion Coffee & Bistro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat