Institutul de Infrumusetare My Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Glodeni nr. 3, incinta Pescariu Sports & Spa Bucuresti
Telefon:
0722 12.10.92
Web:
http://www.my-center.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Institutul de Infrumusetare My Center"

My Center este unul dintre cele mai cunoscute institute de infrumusetare din Bucuresti, in care toate procedurile faciale si corporale sunt insotite de expertiza si tehnica medicala iar abordarea este individualizata pentru fiecare clienta in parte. Unul dintre cele mai socilitate servicii este cel al tatuajelor semipermanente exectuate de Cosmina Grigoriu, considerata deja o maestra in Romania in arta machiajului semipermanent, ea formand o buna parte dintre profesionistii de pe piata actuala la scoala personala de cosmetica.

Institutul My Center a fost infiintat in martie 2010 de Cosmina Grigoriu si poate fi gasit in cadrul Complexului Dinu Pescariu. Serviciile acopera toata gama de interventii cosmetice neinvazive si se imbina armonios pentru o abordare holistica a frumusetii si starii de bine: tratamente corporale cu aparate pe care le puteti gasi doar aici, brevetate de Weyergans (brand cu o istorie de peste 30 de ani in domeniul tratarii diferentiate a celulitei care produce cea mai inalta tehnologie in domeniul infrumusetarii), tratamente faciale de vindecare si intretinere cu produse profesioniste Maria Galland (lider pe piata cosmeticelor de lux in peste 40 de tari din lume), coafor/frizerie, manichiura/pedichiura si tatuaje semipermanente cu pigmenti Beauty Phosea (certificati international).

Cosmina Grigoriu a invatat in Facultatea de Medicina ca, pe langa partea de tratament, conteaza enorm energia, starea de calm si de confort pe care o transmiti pacientului. Diferitele tipuri de masaj efectuate de terapeuti cu experienta contribuie atat la remodelarea corpului cat si la redobandirea starii de bine pe care doar un corp si o minte relaxata le pot induce. Intreaga echipa formata din 20 de specialisti, atmosfera de spa subliniata de decorul minimalist in culori marine, merele verzi si muzica relaxanta, aromoterapia si grija pentru nevoile specifice ale fiecarei cliente fac din My Center un centru de infrumusetare si relaxare desavarsit. Premiul international Maria Galland desemnat in luna iunie la palatul Versailles pentru cea mai buna deschidere de salon din anul 2010 nu face decat sa confirme profesionalismul si seriozitatea cu care problema frumusetii si a sanatatii sunt tratate la My Center.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Institutul de Infrumusetare My Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat