Insula De Perdele in Militari Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 536 -560 Bucuresti
Telefon:
0745 65.58.84
Web:
http://www.insuladeperdele.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Insula De Perdele"

lun - Dum: 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Insula De Perdele"

Vrei sa cumperi intr-unul dintre magazinele noastre? Vezi lista magazinelor in stanga paginii!

Vrei prezentare de materiale la tine acasa? Suna la 0745655884 pentru programare!

Vrei sa comanzi telefonic: Suna la 0745655884 si iti preluam comanda.!

OFERTA DE PRIMAVARA-PERDELE DIVERSE MODELE – 18-28 LEI/ML(REDUSE DE LA 38 LEI/ML. MODELELE SUNT DISPONIBILE NUMAI IN MAGAZINELE NOASTRE) CU MANOPERA GRATIS. Jaluzele Verticale – 30 lei/ml(sina inclusa. Rolete(rulouri, storuri) – 55 lei/mp. Zebra 115 lei/mp.

Aceste informatii sunt reale. Nu veti auzi de la noi fraze de genul: “Oferta de pe site nu mai este valabila!” sau “Pretul nu include sina(in cazul jaluzelelor verticale)” sau “Exemplul de pe site este facut cu preturi mai vechi”, asa cum ati auzit deja atunci cand ati sunat la alte firme. La noi puteti verifica totul in magazine(nu la birou, nu la atelier sau in alte locuri obscure).

-OFERTA PERDELE SI DRAPERII: 10-20 MAI:

MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).

MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 1000 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

– OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI: 10-20 MAI:

MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina “Comanda online, telefonic”.

Servicii complete. Detalii la tel: 0745655884

Avem 5 magazine in Bucuresti(in CENTRU si in 4 cartiere: B-dul Magheru, Militari, Baneasa, Titan) si in alte 10 orase din Romania. De asemenea efectuam masuratori si montaje IN ORICE LOCALITATE DIN TARA, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva(vezi orasele in partea stanga a paginii). Detalii pe pagina “Comanda online, telefonic”.
Categorie: Perdele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Insula De Perdele"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat