iStyle in Bucuresti Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Vitan, Nr. 55-59 Bucuresti
Telefon:
0758 08.32.15
Email:
vitan@istyle.ro
Modifica date de contact

Program "iStyle"

Luni-Duminica 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "iStyle"

Magazinul iStyle din Bucuresti Mall, aflat la parter, este proiectat si construit la standardele Apple Premium Reseller si are un spatiu util de 155 metri patrati.

Pune la dispozitia vizitatorilor un showroom generos, timp de 12 ore pe zi, 7 zile pe saptamană. In premiera nationala, clientii au acces la Flex Table - o zona dedicata unde clientii pot beneficia in baza unei programari prealabile de servicii personalizate de instruire, instalare si configurare din partea specialistilor iStyle.

Magazinul include si solutii complementare, bazate pe gadgeturi si accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile si cu dispozitivele iOS. Astfel, pasionatii de fitness si alte activitati sportive, de creatie, organizarea si partajarea materialelor foto/video/audio sau cei preocupati de monitorizarea formei fizice si a sanatatii, automatizarea si controlul dispozitivelor casnice pot beneficia de consultanta si achizitiona produsele dedicate acestor activitati.

Pe scurt: Prin cele peste 30 de magazine din 9 tari, iSTYLE ofera gama completa de produse Apple, inclusiv Mac, iPhone, iPad si iPod, precum si o gama extinsa, dar atent selectionata, de accesorii, periferice si gadgeturi inteligente compatibile cu acestea. In magazinele noastre puteti sa beneficiati de consultanta oferita de specialistii Apple, sa participati la demonstratii si workshopuri gratuite bazate pe cele mai recente tehnologii si sa accesati programe de finantare, reduceri educationale si servicii de reparatii.
Categorii: Shopping, Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "iStyle"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat