Jolidon - Magazin Outlet

4.8
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Soseaua Mihai Bravu nr. 292 Bucuresti
Telefon:
021 320.51.15
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Magazin Outlet"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Magazin Outlet" (3)

dany_bunny pe 19.06.2010 (01:19)

Am gasit prin intermediul vostru acest outlet Jolidon. De ceva timp ma intrebam ce sa fac cand am un buget mai mic si-mi doresc lenjerie de calitate... Nu m-a deranjat ca erau colectii mai vechi. Daca ai noroc, iti gasesti marimea care ti se potriveste. Clar pretul te va motiva sa iti alegi ceva de la Jolidon Outlet.

dragos pe 28.07.2011 (11:41)

unde este, mai exact, acest magazin?

Comenteaza
andradeedee pe 20.06.2010 (23:02)

Cele mai "la indemana" magazine de lenjerie intima. Preturi accesibile, raport calitate-pret excelent, produse f f f rezistente. Colectiile noi sunt din ce in ce mai frumoase, feminine, in tendinte. Eu sunt foarte multumita de lenjeria intima Jolidon , marca cea mai achizitionata de mine. In acest magaizn de "outlet" nu am fost niciodata, insa o sa-l caut, daca au preturi de producator.

geogeogeo pe 17.04.2017 (20:04)

Nu gasesc acest magazin.Deoarece opiniile exprimate sunt vechi de 7 ani banuiesc ca s-a desfiintat.De fapt este o certitudine, locuiesc in zona.Eliminati anuntul , practicati reclama mincinoasa si nu e corect!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Magazin Outlet"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat