Jolidon - Magazinul Auchan

4.7
7 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bulevardul 1 Decembrie 1918 Bucuresti
Telefon:
021 345.65.25
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Magazinul Auchan"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Magazinul Auchan" (6)

corneliaelenastan pe 24.01.2010 (19:11)

Jolidon este un magazin dragutz,foarte cunoscut datorita preturilor accesibile.Folosesc lenjerie de la ei,mi se pare extrem decomfortabila si de placuta.Am si un costum de baie dragutz de la Jolidon.Ce sa mai spun toate laudele pentru ei.:)

Alina_2705 pe 25.03.2010 (16:44)

Magazinul Auchan este foarte aproape de mine astfel ca toate cumparaturile le fac in acest magazin. De fiecare data nu ma pot abtine sa nu vizitez si magazinul Jolidon. Au niste costumase si seturi de lenjerie superbe, incat nu stii ce sa alegi. Costumele de baie sunt iarasi foarte interesante si originale. Sunt putin scumpe dar in perioadele de reduceri reusesc sa mai achizitionez ce imi doresc.

Cori_1 pe 21.06.2010 (13:07)

La magazinul Jolidon din Auchan ma duc cel mai des fiindca este foarte aproape de mine. Am observat ca au de multe ori reduceri, iar vanzatoarea este mereu amabila cu mine. Ultima data cand m-am dus mi-a parut rau ca nu am gasit mai multe modele de costume de baie :D

rodi2s pe 25.06.2010 (23:13)

Cele mai multe lenjerii intime le cumpar de la Jolidon. De ce? Foarte simplu: au modele f dragute, materiale foarte placute la atingere, lucratiru fine, preturi accesibile, iar cand mai sunt si reduceri ... stim cu toate ce inseamna asta! In Auchan, ajung de cele mai multe ori, fiind aproape de mine, iar vanzatoarele de acolo sunt foarte dragute. Spatiul este suficient de mare ca toate produsele sa poata fi expuse lejer, iar vitrina este, de obicei, imbietoare.
Un mare dezavantaj al lor, este ca nu au asa multe modele, in alte magazine se gasesc cu mul mai multe...

georgi11 pe 28.06.2010 (08:58)

Obisnuiesc sa intru in acest magazin ori de cate ori merg la cumparaturi in Auchan. Aproape lunar am cumparat un sutien sau bikini sau un set. preturile sunt variate, accesibile, apreciez calitatea materialelor si confortul pe care mi-l ofera sutienele Jolidon. Personalul este foarte amabil, fetele chiar m-au ajutat sa aleg daca mi-au placut mai multe piese.

cristinaolt pe 01.07.2010 (17:11)

Este in zona in care imi fac cumparaturile asa ca din cand in cand mai intru si in Jolidon. Am achizitionat din acest magazin costum de baie pentru mine si sotul meu si au fost acceptabile la pret. Angajatele sunt amabile.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Magazinul Auchan"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat