Jolidon in Centrul Comercial Orhideea

3.0
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Splaiul Independenţei nr. 210-210B,sector 6, Bucureşti Bucuresti
Telefon:
021 221.18.24
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon" (4)

dany_bunny pe 19.06.2010 (01:23)

Mi s-a parut cam mic magazinul. De fiecare data cand am intrat am gasit parca mai putine produse decat in celelalte magazine Jolidon. Asa ca nupot sa zic ca e unul dintre preferatele mele. Intru frecvent in el, poate, poate gasesc ceva interesant. In general ies dupa 30 de secunde. Ar trebui sa aiba mai multe modele si mai multe marimi pe stoc in magazin.

dany_ELLE pe 19.06.2010 (18:34)

jolidon este un magazin ,foarte dragut. cu preturi accesibile si lenjerie frumoasa,delicata.

diana387 pe 19.06.2010 (20:03)

imi place lenjeria de la jolidon,este de calitate si raportul calitate-pret este unul foarte bun,iar personalul din magazin este foarte ok

tzushk pe 30.06.2010 (15:09)

Magazinul din Orhideea este ca o improvizatie intr-un intrand de hol. Mic, inghesuit, foarte la vedere, pe mine, personal, nu ma imbie sa cumpar, nici macar sa ii calc pragul. Sunt momente in care, cu 2 cliente in magazin si o vanzatoare, nu ai cum sa te strecori pana la ultimul raft. Dar mi se pare ca e in ton cu marca Jolidon care, dupa parerea mea, aluneca pe o panta descendenta din punct de vedere calitativ. Dar e doar parerea mea...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat