Kaffa Pub

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Morilor, nr. 46, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0731 00.75.80, 0372 95.85.58
Web:
http://www.kaffapub.ro
Email:
kaffapub@gmail.com
Modifica date de contact

Descriere "Kaffa Pub"

Povestea noastra începe în urmă cu cinci ani, într-un orășel de munte, Câmpulung Muscel, unde deschidem primul local, de tip restaurant/pub. La început ne dorim un loc doar pentru prieteni, unde oamenii să vină și să se relaxeze la o bere rece. Pe parcurs deschidem și o mică bucătărie. Facem pizza, paste, supe, preparate la grătar, prăjituri de casă, papanași.

Între timp, prietenii noștrii, plăcut surprinși de locul nostru de întâlnire, cheamă în vizită și alți prieteni. Încetul cu încetul oamenii se obișnuiesc și vin să mănânce la noi în cursul săptămânii.

Urcăm rapid în topul celor mai bune localuri din oraș. Angajăm bucătari. Căutăm cei mai buni barmani. Prietenii noștrii devin pe rând clienții noștri. Și vicerversa.

În 2014 deschidem cea de-a doua locație. De data aceasta în București, într-o zonă ferită de zgomot și trafic intens. Clienții noștri ne găsesc numaidecât pe Strada Morilor nr. 46. Cuptorul nostru cu lemne pentru pizza și paste începe să fie încins în fiecare zi. Cafeaua miroase dis-de-dimineață. Muzica Live este apreciată în fiecare weekend. Concertele sunt sustinute de cei mai buni artisti ai momentului, precum: Daniel Lazar, Stefan Stan, Laurentiu Guran, Miki, Tavi Clonda, intentionand sa continuam lista cu Silviu Pasca, The Colours, Muneer, Florin Ristei, RedBlonde, Marian Vasilescu, Gerogia Dascalu si multi altii! Sa nu uitam ca weekendul incepe de vineri, asa ca v-am pregatit seri saptamanale de Karaoke alaturi de o echipa profesionista ce garanteaza buna energie si un repertoriu surprinzator.

Nu ramane altceva in plan decat sa venim cu drag in fiecare zi la Kaffa si sa oferim servicii ireprosabile, atmosfera de nota 10 si multa distractie.

Interiorul pub-ului, realizat de doi tineri arhitecți în stilul retro/ clasic/minimalist, invită oamenii să povestească, să se destindă, să râdă, în orice moment al zilei.

Kaffa Pub este tot ce ți-ai putea dori într-un singur loc. Kaffa Pub este acasă.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Kaffa Pub"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat