Kenvelo - Auchan Titan in Iris Shopping Center

5.0
5 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.33A Bucuresti
Web:
http://shop.kenvelo.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Kenvelo - Auchan Titan"

Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii atât pentru femei şi bărbaţi, cât şi pentru copii. Colecţiile Kenvelo se adresează tuturor celor care se îmbracă bine, cu stil, celor care ţin cont de ultimele tendinţe ale modei şi de calitate, toate la preţuri rezonabile. Şi, pentru că astfel de oameni trăiesc peste tot în lume, Kenvelo lărgeşte permanent reţeaua magazinelor sale, pentru ca brandul Kenvelo să fie uşor accesibil oricui.

In aceasta iarna Kenvelo vine cu o schimbare majora de imagine.Kenvelo a lansat 3 noi linii vestimentare:Sia Mia,Suxess si Elements,adresate persoanelor active si potrivite fiecarei ocazii.

Colectia Sia Mia se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club.Cuprinde tinute placut accesorizate ,potrivite pentru o sera in oras.

Suxess se adreseaza persoanelor active.Cuprinde tinute de zii cu tenta sport.

Elements prezinta tinute pentru persoanele ce prefera o imagine mai traditionala.Cuprinde tinute simple dar elegante.
Modifica descrierea

Pareri despre "Kenvelo - Auchan Titan" (4)

gabi_stanculeanu pe 24.01.2010 (15:01)

Aici mereu am gasit hainute dragute, pe placul meu si deseori au avut si reduceri substanttiale! Ma interesez saptamanal de stocul disponibil.

Mickaela_1 pe 19.03.2010 (21:58)

Este un magazin accesibil oricarui buzunar; iar materialele hainutelor sunt chiar de calitate. Am card la ei asa ca am avantaj ca am si unele reduceri cu acest card. Sunt multumita de el il recomand oricui. Spor la shopping :)

ezemy_ezemy pe 22.03.2010 (23:46)

Primul magazin de haine care mi-a facut o impresie foarte buna. Eu fiind din alta localitate pot spune ca nu am vazut asemenea articole la magazinele din zona mea, e ceva nou.De fiecare data cand cand vin in Bucuresti - la iubitul meu - nu ratez ocazia sa intru in magazinul Titan. Pentru mine este o adevarata desfatare. Si acum un mic secret: iubitul meu mi-a promis ca dupa ce imi voi gasi un loc de munca in Bucuresti, va merge cu mine sa imi cheltui primul salariu doar pe hainute din acest magazin.

modificat de ezemy_ezemy pe 22.03.2010 (23:48)

ramonagrig pe 23.03.2010 (21:16)

super preturi, angajati amabili, produse bune

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kenvelo - Auchan Titan"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat