Kenvelo in Cora Pantelimon

4.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Soseaua Vergului nr. 20 Bucuresti
Web:
http://shop.kenvelo.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Kenvelo"

Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii atât pentru femei şi bărbaţi, cât şi pentru copii. Colecţiile Kenvelo se adresează tuturor celor care se îmbracă bine, cu stil, celor care ţin cont de ultimele tendinţe ale modei şi de calitate, toate la preţuri rezonabile. Şi, pentru că astfel de oameni trăiesc peste tot în lume, Kenvelo lărgeşte permanent reţeaua magazinelor sale, pentru ca brandul Kenvelo să fie uşor accesibil oricui.

In aceasta iarna Kenvelo vine cu o schimbare majora de imagine.Kenvelo a lansat 3 noi linii vestimentare:Sia Mia,Suxess si Elements,adresate persoanelor active si potrivite fiecarei ocazii.

Colectia Sia Mia se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club.Cuprinde tinute placut accesorizate ,potrivite pentru o sera in oras.

Suxess se adreseaza persoanelor active.Cuprinde tinute de zii cu tenta sport.

Elements prezinta tinute pentru persoanele ce prefera o imagine mai traditionala.Cuprinde tinute simple dar elegante.
Modifica descrierea

Pareri despre "Kenvelo" (2)

Alina_2705 pe 23.03.2010 (09:14)

Acest magazin este foarte aproape de mine, astfel ca uneori dupa cumparaturi din supermarket vizitez si kenvelo. Au intra-devar unele haine foarte dragute, unele insa nu isi merita pretul. Acesoriile sunt foarte frumoase, inele si cercei superbi. Oferte au destul de bune. vanzatorii sunt de treaba nu am avut niciodata probleme. singurul inconvenient ar fi faptul ca dupa ce cumperi o hainuta exista riscul sa te intalnesti pe strada cu foarte foarte multe persoane cu acelasi model.

irinaciurcanu pe 12.09.2010 (11:40)

Deoarece obisnuiesc sa imi fac cumparaturile in hypermarketul Cora Pantelimon, frecventez foarte des cu acesta ocazie Magazinul Kenvelo si sunt incantata de articolele gen sport care pot fi purtate pe strada pentru barbati.

este un magazin frumos, bine aprovizionat, curat si nu am minusuri

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kenvelo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat