Kenvelo in Grand Arena Mall

3.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul Metalurgiei, nr.12-18 Bucuresti
Web:
http://shop.kenvelo.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Kenvelo"

Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii atât pentru femei şi bărbaţi, cât şi pentru copii. Colecţiile Kenvelo se adresează tuturor celor care se îmbracă bine, cu stil, celor care ţin cont de ultimele tendinţe ale modei şi de calitate, toate la preţuri rezonabile. Şi, pentru că astfel de oameni trăiesc peste tot în lume, Kenvelo lărgeşte permanent reţeaua magazinelor sale, pentru ca brandul Kenvelo să fie uşor accesibil oricui.

In aceasta iarna Kenvelo vine cu o schimbare majora de imagine.Kenvelo a lansat 3 noi linii vestimentare:Sia Mia,Suxess si Elements,adresate persoanelor active si potrivite fiecarei ocazii.

Colectia Sia Mia se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club.Cuprinde tinute placut accesorizate ,potrivite pentru o sera in oras.

Suxess se adreseaza persoanelor active.Cuprinde tinute de zii cu tenta sport.

Elements prezinta tinute pentru persoanele ce prefera o imagine mai traditionala.Cuprinde tinute simple dar elegante.
Modifica descrierea

Pareri despre "Kenvelo" (2)

emma_flavia pe 24.04.2010 (12:56)

Super tare promotia din kenvelo cumperi de 300 ron si platesti doar 150 ron....vanzatoarele sunt super ok mereu gata sa te ajute .

Alina pe 04.11.2013 (19:07)

Care oferta??? Saptamana trecuta am intrat in magazinul lor si chiar vazusem o geaca draguta la pretul de 170 lei. Duminica (03.11.2013) am auzit reclama lor ''cumperi de 300 lei si platesti 150 lei''. M-am dus cu gandul sa-mi achizitionez geaca pe care o vazusem sapt trecuta. Ce credeti??? Pretul era 367 lei!!!! De la 170 lei la 367 lei ''la oferta''. Mentionez ca vizitam regulat magazinul lor si oarecum eram la curent cu preturile inainte de ''marea oferta'', iar dupa 5 zile s-au dublat cel putin.
ASA CA ESTE O MARE TEAPA ACESTA ZISA ''OFERTA''. RECLAMA MINCINOASA.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kenvelo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat