KFC Magheru

2.7
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul Magheru nr. 28-30 ( vis a vis de Cinema Studio ) Bucuresti
Telefon:
021 312.00.23
Fax:
021 312.33.64
Web:
http://www.kfc.ro/
Modifica date de contact

Program "KFC Magheru"

Luni - Duminica 10.00 - 23.00 Modifica programul

Descriere "KFC Magheru"

Reteta Originala este inca secreta.
De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.
Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.
“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.
O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.
“Ma inspaimant numai cand ma gandesc la toate procedurile si masurile de siguranta pe care companiile le adopta pentru a proteja reteta mea” spunea Colonelul, mai ales cand ma gandesc la Claudia, care se ocupa de ambalare, era supervisorul meu de magazie, persoana care se ingrijea de distributie. Garajul era depozitul nostru’’.
Casatorindu-se, Colonelul Sanders si Claudia au semnat la un moment dat cel mai bun contract de confidentialitate, insa nu si-ar fi imaginat niciodata ca reteta lor va deveni faimoasa in lumea intreaga.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "KFC Magheru" (2)

ULya pe 09.04.2010 (20:59)

Super aglomerat si imbacsit. Nu-mi place la ei. Nu am incredere nici in ce servesc... poti bea un suc, dar sa nu fie Prigat la pahar ca primesti o vopsea portocalie cu prafuri in ea pe post de pulpa de fruct. De mancare nici nu mai are sens sa zic. E super-nesanatoasa!

LuanaBrancu pe 09.04.2010 (21:05)

hahaha! am observat si eu faza cu prigaturile cand iau meniu mare si pot inlocui sucul clasic cu prigat la pahar. chiar ai dreptate :)) le dau totusi 2 stelute ca imi plac aripioarele picante :D chiar daca nu sunt sanatoase :)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KFC Magheru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat