KFC in Baneasa Shopping City

2.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 361.15.78, 0751 19.04.33
Fax:
021 361.15.79
Web:
http://www.kfc.ro/...
Modifica date de contact

Program "KFC"

Luni - Duminica 10.00 - 23.00 Modifica programul

Descriere "KFC"

Reteta Originala este inca secreta.
De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.
Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.
“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.
O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.
“Ma inspaimant numai cand ma gandesc la toate procedurile si masurile de siguranta pe care companiile le adopta pentru a proteja reteta mea” spunea Colonelul, mai ales cand ma gandesc la Claudia, care se ocupa de ambalare, era supervisorul meu de magazie, persoana care se ingrijea de distributie. Garajul era depozitul nostru’’.
Casatorindu-se, Colonelul Sanders si Claudia au semnat la un moment dat cel mai bun contract de confidentialitate, insa nu si-ar fi imaginat niciodata ca reteta lor va deveni faimoasa in lumea intreaga.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "KFC" (3)

AlinutaD pe 09.04.2010 (20:55)

Oribil! Sunt neglijenti angajatii de la acest KFC. Am avut numai experiente neplacute aici. Ba gresesc cand numara banii, ba uita sa-mi dea tot ce am platit, ba imi dau altfel de suc etc.

isamy pe 11.04.2010 (15:15)

sincer, nu am foarte multe reprosat, in genaral am fost multumita de serviciile lor
mi s-a mai intamplat (dar rar) sa se miste incet cu preluarea comenzii

ralucamunteanu13 pe 15.05.2010 (23:53)

KFC...peste tot interminabile cozi care nu se misca prea rapid si preturi care parca mereu cresc peste media pietei...Pacat ca mancarea este in general gustoasa, dar degeaba e asa cand pleci cu dureri de stomac acasa. Merge, din cand in cand...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KFC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat