KFC in Liberty Center

4.5
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Centrul Comercial Liberty Center, etaj 2, Sos. Progresului, nr. 151-171 Bucuresti
Telefon:
021 369.97.09, 0754 08.17.98
Fax:
021 369.97.18
Web:
http://www.kfc.ro/...
Modifica date de contact

Program "KFC"

Luni - Duminica 10.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "KFC"

Reteta Originala este inca secreta.

De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.

Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.

“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.

O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.

“Ma inspaimant numai cand ma gandesc la toate procedurile si masurile de siguranta pe care companiile le adopta pentru a proteja reteta mea” spunea Colonelul, mai ales cand ma gandesc la Claudia, care se ocupa de ambalare, era supervisorul meu de magazie, persoana care se ingrijea de distributie. Garajul era depozitul nostru’’.

Casatorindu-se, Colonelul Sanders si Claudia au semnat la un moment dat cel mai bun contract de confidentialitate, insa nu si-ar fi imaginat niciodata ca reteta lor va deveni faimoasa in lumea intreaga.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "KFC" (2)

gingishan pe 11.01.2010 (16:11)

Am fost in acest loc si mi-a placut.Desi e coada merge repede!Vanzatorii sunt respectuosi si se misca rapid!Iar produsele minunate!In special aripioarele picante!Eu mananc 16 buc pentru ca, cu 15 nu ma satur cu 16 e perfect iar 17 sunt prea multe!

krystyana84 pe 10.02.2010 (11:44)

De ce am ales acest local pentru a petrece ziua indragostitilor cu iubitul meu?Pentru ca stiu ca este genul pentru care dragostea trece si prin stomac cat de cat si adora aripioarele picante. As minti sa nu recunosc ca acele condimente au un puternic efect afrodisiac asupra lui. Aici am posibilitatea sa ii ofer lui ceea ce ii place si sa imi iau o salata dupa pofta inimi dar si sa savuram impreuna inghetata Tiramisu care este preferata noastra. Acest local este foarte important pentru noi pentru ca aici ne-am sarbatorit logodna in doi, dupa ce am cumparat inelul din Mall.Dupa ce il hranesc bine de tot si ma indop si eu cu calorii promit sa il duc acasa si sa profit bine de el.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KFC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat