KiddyLand

1.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Splaiul Unirii 243-245 Bucuresti
Telefon:
021 346.57.91, 021 346.64.28, 0726 72.05.59, 0726 72.02.08
Fax:
021 346.57.91, 021 346.64.28
Web:
http://www.kiddyland.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "KiddyLand"

La Kiddyland vei descoperi un impresionant loc de joaca pentru copiii de toate varstele .
Locul de joaca este de peste 1000 mp interior/exterior, cu un castelul gonflabil, un labirint pe doua niveluri, topogan, piscina cu bilute, balcon de lemn cu jocuri pentru copiii de peste 4 ani.
Pentru voi, dragi parinti, avem o cafenea- restaurant, cu bucatarie proprie, de unde puteti sa va urmariti copiii, datorita camerelor de supraveghere amplasate in fiecare coltusor al spatiului de joaca.
Pentru sarbatoriti avem o oferta speciala. Petrecerile organizate de noi vor fi exact asa cum viseaza copiii dvs : zane, printese, magicieni,muschetari, indieni, si multe alte personaje vor anima zilele de nastere ale micutilor dumneavoastra.
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Pareri despre "KiddyLand" (3)

dana ilie pe 02.12.2011 (23:52)

Tocmai am avut o experienta neplacuta cu KIDDYLAND. Desi confirmasem telefonic rezervarea pe care o facusem si mi-au spus ca pot veni pana la sf sapt respective si platesc avansul, ma suna in dimineata zilei de vineri sa ma intrebe iarasi daca confirm . Le spun ca da si chiar insist ca le pot vira avansul in cont daca este vreo problema si nu pot astepta pana duminica dimineata cand agreasem sa platesc cash. Mi se spune ca nu e nici o problema ci doar verificau. Surpriza neplacuta a venit seara cand ma suna aceeasi domnisoara sa-mi spuna ca desi i-am confirmat dimineata ei totusi au dat acelasi interval orar din aceeasi zi unei alte persoane. Pt ca m-am enervat m-a sunat si patronul care mi-a spus ca la el e ca la piata: primul care vine cu banii ala cumpara si ca nu mai conteaza a cui e vina dar ca defapt e si vina mea ca trebuia sa ma grabesc sa platesc. Super caracter!

Gabriela pe 27.04.2012 (11:21)

Si eu am avut aceeasi problema, am pierdut rezervarea facuta din timp si nici nu m-au sunat sa ma intrebe daca ramane valabila rezervarea pentru acea zi, au dat altcuiva intervalul orar fara sa ma intrebe... desi era al 3-lea an in care faceam petreceri la ei, am ramas profund dezamagiti, mai ales copilul...

Comenteaza
Alina pe 16.11.2012 (00:50)

Noi n-am avut probleme cu rezervarea, in schimb ne-a dezamagit modul in care arata interiorul locului de joaca ...masinutele care apar in prezentare nu mai exista deloc, covorasele de stat/sarit ca si alte jucarii erau rupte, jerpelite ...dezolanta imagine, n-as mai merge acolo pentru nimic in lume ...

mirupop pe 19.06.2015 (13:22)

Am fost aseara la o petrecere la Kiddy Land in Mendeleev.
A fost cea mai neplacuta experienta!
Nu aveau APA CURENTA (am inteles ca a fost oprita de cateva zile) si nu vreau sa ma gandesc in ce conditii au fost preparate alimentele. La toalete era o mizerie de nedescris, mirosea urat, era plin de treaba mare in wc-uri.
Este un focar de infectie!!!
Nota 1!
Nu mai calc in viata mea pe acolo!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KiddyLand"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat