Kinder Kultur Haus Cursuri limba germana pentru copii

5.0
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Anton Pann 17 Sector 3 Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0773 97.39.55
Web:
http://www.kinderkulturhaus.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Kinder Kultur Haus Cursuri limba germana pentru copii"

Lun-Vineri 8-18 Modifica programul

Descriere "Kinder Kultur Haus Cursuri limba germana pentru copii"

KinderKulturHaus oferă cursuri de limba germană pentru copii incepători, intermediari și avansați la sediul din zona Piața Unirii, str Anton Pann, nr 17. Cursurile sunt special adaptate nevoii si programului tău și ale copilului tău.

Poți opta pentru un curs intensiv în care cursantul ia parte zilnic, de luni până vineri, la activitățile de predare și comunicare și la atelierele de creație, muzică și joc. Acest tip de învățare are o rată de progres mare, iar copilul este în contact permanent cu limba si cultura germană.

Cursurile cu frecvență redusă introduc cursantul în universul limbii și culturii germane și îi dezvoltă abilitățile de înțelegere, citire și vorbire, progresiv prin îmbinarea metodei clasice de predare cu activități atractive precum cântece, jocuri clasice și de strategie în limba germană.

Pentru cei mici care studiază deja limba germană, oferim cursuri care îi ajută să își dezvolte cunoștințele și abilitățile de comunicare si însoțesc programa școlară. Ei vor vorbi la curs și la activitățile recreative doar limba germană si vor putea participa la proiecte practice care să le permită să valorifice vocabularul deja însușit.

Sediul din zona Piața Unirii este dotat cu echipamentele necesare acestui tip de învațare, de la table interactive, proiectoare, imprimantă 3D până la instrumente muzicale de percuție și orgă electronică.

Pentru ca experiența ta să fie cât mai placută cu noi și contactul cât mai facil, am creat o platformă online menită sa înleznească comunicarea și să fii mereu la curent cu temele parcurse, în baza unui user si parolă pe care le primești la înscriere.
Categorie: Cursuri germana
Modifica descrierea

Pareri despre "Kinder Kultur Haus Cursuri limba germana pentru copii" (2)

valadrom pe 02.04.2019 (11:34)

Recomand aceaste cursuri de germana pentru copii organizate de Kinder Kulturhaus in primul rand entru implicarea profesorilor si pentru rezultate vizibile chiar dup prima luna.

optimizareseoro pe 02.04.2019 (11:52)

Cursuri de limba germana de calitate la preturi OK pentru romania. Recomand pentru seriozitate si profesionalism

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kinder Kultur Haus Cursuri limba germana pentru copii"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat