KitchenShop in Mega Mall

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
031 434.21.06
Web:
http://www.pentrugatit.ro/
Email:
magazin.megamall@pentrugatit.ro
Modifica date de contact

Program "KitchenShop"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "KitchenShop"

KitchenShop este, În primul rând, un magazin al celor pasionați de gătit, un loc de întâlnire al celor care, la fel ca și noi, sunt animați de pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții! Bucătar amator sau profesionist, la Kitchenshop vei gasi calitate, produse durabile și accesorii care ușurează incredibil munca în bucătarie.

Daca ți-ai dorit vreodată acele cuțite impecabile care nu se tocesc ani la rand, tigăi și oale care nu lipesc mâncarea și care îți oferă preparate suculente și bine făcute sau orice alte ustensile ale unor branduri celebre, acum le poți avea!

Pentru tine ne-am informat, am experimentat și am ales cele mai bune mărci din lume, multe dintre ele aduse pentru prima dată în România.

E timpul să dai frâu liber pasiunii! Vino în magazinul nostru și vei experimenta adevarăta calitate! Vei gusta diferența!
Modifica descrierea

Pareri despre "KitchenShop" (1)

Oala pe 27.01.2020 (11:19)

Buna ziua, eu am cumparat de la ei un set de oale din Mall Baneasa si vreau sa zic ca am stat cel putin doua ore, si fetele de acolo au stat cu mine tot acest timp si mi au explicat tot ce am vrut sa stiu, chiar e printe putinele magazine care au personal de calificat

Nu am nimic de obiectat

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KitchenShop"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat