KitchenShop in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 432.62.18
Email:
magazin.cotroceni@pentrugatit.ro
Modifica date de contact

Descriere "KitchenShop"

Înființată în 2008 și având în prezent 15 magazine în toată țara, KitchenShop este una dintre cele mai mari și mai influente companii de retail din Europa de Est, specializată în comercializarea produselor pentru gătit și în oferirea de consultanță adecvată în achiziționarea lor.

KitchenShop este o companie dedicată celor pasionați de gătit și de bucuriile gustoase ale vieții. Pasiunea noastră pentru gătit și curiozitatea de a descopri toate tainele gadget-urilor din bucătărie ne-au determinat să căutăm, să experimentăm și să alegem unele dintre cele mai mari mărci din domeniu, multe dintre ele pentru prima data în România.

Vizitați magazinele noastre și veți afla de ce mărci precum Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels sunt atât de apreciate în lume, numele lor fiind asociate cu inovația și performanța care reinventează gătitul în lume.

Companie câștigatoare a premiului “Cel mai bun Retailer din Europa de Est”, în cadrul competiției gia (Global Innovation Award) 2015.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "KitchenShop"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat