KLARMANN in Militari Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 536 -560 Bucuresti
Telefon:
0733 77.05.85
Modifica date de contact

Program "KLARMANN"

lun - Dum: 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "KLARMANN"

Misiunea KLARMANN

Misiunea KLARMANN presupune imbunatatirea calitatii vietii clientilor prin constientizarea si prevenirea afectiunilor si problemelor oculare existente.

KLARMANN înseamnă vedere perfectă la cel mai bun preț, interesându-se și de bunăstarea financiară a clienților săi. KLARMANN detine cel mai bun raport calitate-pret pentru branduri celebre precum: Polaroid, Cacharel, Diesel, Moschino, CK, Ray Ban, Fossil, Carrera, Emporio, Boss, Pepe, Converse si multe branduri pe care va invitam sa le descoperiti in magazine.

Descriere

KLARMANN este un nou concept de optică medicală care furnizează o gamă variată de produse si servicii calitative la preturi accesibile. Brandul propune pachete complete de vedere de la 49 lei , care contin consultatie, rama, lentile si montaj, dar si o varietate de rame si ochelari ale unor branduri cu notorietate. KLARMANN isi propune sa vina cu solutii de vedere pentru toti membrii familiei, oferind o gama variata de modele si materiale, pe categorii de pret de la 1 leu.

Personalul reprezentat de opticieni, optometriști, medici oftalmologi și consilieri în vânzări, beneficiază de instruiri periodice, formând o echipă competentă și profesională dedicată nevoilor dumneavoastră.
Categorie: Optica
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "KLARMANN"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat