Korona Medcom

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Drumul Taberei 38, bl. od4, sc. C Bucuresti
Telefon:
021 413.88.15
Web:
http://www.korona.ro
Modifica date de contact

Program "Korona Medcom"

Luni - Vineri 07.30 - 20.00
Sambata 07.30 - 14.00
Duminica si Sarbatori INCHIS Modifica programul

Descriere "Korona Medcom"

Spiritul KORONA se refera la grija deosebita fata de pacient, la atentia pe care i-o acordam dincolo de o consultatie sau de o reteta. Aceasta unitate medicala asa cum a fost gandita, cu putine domenii medicale, dar cu mare adresabilitate, credem ca reprezinta un loc in care pacientii gasesc pe langa solutii medicale de excelenta, si intelegerea de care au nevoie.

Am pornit la drum in 1994, cu un cabinet de ginecologie, dorind sa oferim fata de unitatile similare de stat, cateva elemente in plus, simbolizate chiar si prin denumirea aleasa «KORONA», aceasta fiind legata de primul nume mentionat in cronici al primei femei, tratata dupa principii medicale si stiintifice riguroase de catre parintele medicinei, Hippocrate (cel mai probabil o ruda apropiata a acestuia).

A le oferi pacientilor atentie in plus fata de prestatia strict medicala este foarte important. Si asta pentru toti pacientii, indiferent de potentialul lor financiar, fiindca suntem deschisi fata de toata lumea. Atitudinea pe care companiile medicale o au fata de pacienti tine foarte mult de personalizarea ofertei, si ea face diferenta, iar aceasta atitudine are consecinte directe asupra rezultatelor acestor companii. Aceasta este directia pe care am abordat-o si noi la KORONA.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Korona Medcom"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat