Koton in Sun Plaza

4.0
1 vot / 5 pareri
Adresa:
Calea Vacaresti nr.391 Bucuresti
Web:
http://www.koton.com.tr/...
Modifica date de contact

Descriere "Koton"

Koton a fost fondat în 1988 şi a devenit cu repeziciune unul dintre brandurile „fast fashion” cele mai importante din Turcia şi din lume.

Koton deţine 42 de magazine în cele mai importante oraşe ale lumii, printre care Atena, Dubai, Berlin şi Bucureşti, precum şi 120 de magazine în Turcia.

Aceste magazine atrag atenţia prin marfa de foarte bună calitate şi o gamă largă a produselor, prezentând 30 de modele noi în fiecare zi şi 10.000 de modele în fiecare an.

Echipa de designeri de la Koton numără peste 100 de persoane, motivate de dorinţa de a oferi clienţilor cea mai bună calitate. Prin crearea a 50 de colecţii pe an, Koton oferă produse în trend care pot fi purtate pe parcursul întregii zile, incluzând întâlnirile de afaceri, mai ales pentru tinerii profesionişti din oraşele mari, totul la preţuri permisive.

Koton întotdeauna se diferenţează de concurenţi prin metodele inovative de prezentare a magazinelor pe toate pieţele, fără a face concesii cu privire la grija faţă de clienţi.

Principiul de bază care a făcut din Koton un brand dintre cele mai importante în ultimii 15 ani este cel de reinventarea a sa în fiecare zi şi faptul că oferă clienţilor săi produse diferite şi “fără de care nu se poate”, de fiecare dată când ei intră într-un magazin Koton
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Koton" (5)

ramona.star pe 09.09.2010 (09:58)

Am gasit aici o gama de haine office foarte variata, sunt produse frumoase si de calitate, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Magazinul este foarte spatios.

Din pacate, oamenii isi pun in mod negativ amprenta asupra ordinii de la rafturi.

nicoluiza pe 18.01.2011 (09:47)

Sunt extraordinare hainele de aici.Am intrat intamplator in acest magazin si am ramas uimita de produse,calitate si o linie care pe mine ma avantajaza foarte mult.

PENCU FLORENTINA pe 17.08.2012 (20:57)

absolut tot

nu am comentarii

ADO pe 10.11.2012 (11:08)

Parte din magazin arata ca un raion second hand. si se pare ca au chiar si un consilier de imagine....

Este prima oara cand mi se intampla ca intr-un magazin care se respecta sa aiba produsul in magazin si sa refuze sa mi-l vanda sub pretextul ca marimea pe care o solicit se afla pe manechin .... M-au trimis la plimbare spunandu-mi sa revin cand dezbraca ei manechinele.
Si sa nu va imaginati ca manechinul era in vitrina sau greu accesibil... Deloc... Manevra ar fi durat maxim 3 minute...

Personalul mi s-a parut slab pregatit, rigid, fara sa vina in intampinarea dorintelor clientului. Cred ca nici nu au auzit de asa ceva. Cica asa e procedura si mai mult nu discuta.....
Ca sa zic asa... blonde...si cam atat.....

La mine in firma, procedurile se adapteaza pentru sustinerea vanzarilor....

Imi este greu sa inteleg politica lor...

cristi pe 14.05.2015 (18:48)

magazinu s-a desfiintat...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Koton"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat