Koton in Baneasa Shopping City

4.6
5 voturi / 3 pareri
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Web:
http://www.koton.com.tr/...
Modifica date de contact

Descriere "Koton"

Koton a fost fondat în 1988 şi a devenit cu repeziciune unul dintre brandurile „fast fashion” cele mai importante din Turcia şi din lume.

Koton deţine 42 de magazine în cele mai importante oraşe ale lumii, printre care Atena, Dubai, Berlin şi Bucureşti, precum şi 120 de magazine în Turcia.

Aceste magazine atrag atenţia prin marfa de foarte bună calitate şi o gamă largă a produselor, prezentând 30 de modele noi în fiecare zi şi 10.000 de modele în fiecare an.

Echipa de designeri de la Koton numără peste 100 de persoane, motivate de dorinţa de a oferi clienţilor cea mai bună calitate. Prin crearea a 50 de colecţii pe an, Koton oferă produse în trend care pot fi purtate pe parcursul întregii zile, incluzând întâlnirile de afaceri, mai ales pentru tinerii profesionişti din oraşele mari, totul la preţuri permisive.

Koton întotdeauna se diferenţează de concurenţi prin metodele inovative de prezentare a magazinelor pe toate pieţele, fără a face concesii cu privire la grija faţă de clienţi.

Principiul de bază care a făcut din Koton un brand dintre cele mai importante în ultimii 15 ani este cel de reinventarea a sa în fiecare zi şi faptul că oferă clienţilor săi produse diferite şi “fără de care nu se poate”, de fiecare dată când ei intră într-un magazin Koton
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Koton" (3)

nico_fifi pe 14.01.2010 (15:58)

Koton mi se pare o marca de calitate. am fost aici o data si mi-au placut produsele. nu sunt nici scumpe si ai de unde alege.va recomand cu drag sa vizitati...si sa si cumparati bineinteles!

enigel2004 pe 17.02.2010 (11:11)

De fiecare data cand ma duc in baneasa shopping city intru si la Koton!E un magazin extraordinar..in plac hainele , accesoriile si incaltamintea!
Intotdeauna mi-am dorit sa aschizitionez un accesoriu de imbracaminte sau incaltaminte de acolo, dar din pacate nu am avut banii necesari.
In schimb de craciun am cumparat cuiva o geanta aflata la promotie!

modificat de enigel2004 pe 27.04.2010 (16:28)

roxy_nessli pe 23.03.2010 (14:38)

Mi s-a parut ok.
Hainute Frumoase la preturi acceptabile.
Am cumparat cate ceva -pantaloni , trenci cu palariuta , bluze..........Super

modificat de roxy_nessli pe 23.03.2010 (14:38)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Koton"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat