Koton in Bucuresti Mall

4.5
2 voturi / 4 pareri
Adresa:
Calea Vitan nr. 55-59 Bucuresti
Telefon:
031 805.20.64
Web:
http://www.koton.com.tr/...
Email:
koton134@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Koton"

Koton a fost fondat în 1988 şi a devenit cu repeziciune unul dintre brandurile „fast fashion” cele mai importante din Turcia şi din lume.

Koton deţine 42 de magazine în cele mai importante oraşe ale lumii, printre care Atena, Dubai, Berlin şi Bucureşti, precum şi 120 de magazine în Turcia.

Aceste magazine atrag atenţia prin marfa de foarte bună calitate şi o gamă largă a produselor, prezentând 30 de modele noi în fiecare zi şi 10.000 de modele în fiecare an.

Echipa de designeri de la Koton numără peste 100 de persoane, motivate de dorinţa de a oferi clienţilor cea mai bună calitate. Prin crearea a 50 de colecţii pe an, Koton oferă produse în trend care pot fi purtate pe parcursul întregii zile, incluzând întâlnirile de afaceri, mai ales pentru tinerii profesionişti din oraşele mari, totul la preţuri permisive.

Koton întotdeauna se diferenţează de concurenţi prin metodele inovative de prezentare a magazinelor pe toate pieţele, fără a face concesii cu privire la grija faţă de clienţi.

Principiul de bază care a făcut din Koton un brand dintre cele mai importante în ultimii 15 ani este cel de reinventarea a sa în fiecare zi şi faptul că oferă clienţilor săi produse diferite şi “fără de care nu se poate”, de fiecare dată când ei intră într-un magazin Koton
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Koton" (4)

spike_a pe 12.01.2010 (21:23)

Imi place Koton. Magazinul e simplu. Sic. Este bine organizat, astfel ca e chiar placut sa resfoiesti umerasele pe care asteapta cuminiti foarte multe camasi, camasute, bluze, maiouri, rochii, fuste mai elegante sau lejere de vara, pantaloni foarte bine croiti, sacouri. Preturile sunt rezonabile, cromatica foarte placuta. Nu stii la ce sa te uiti mai intai. Ai senzatia ca vrei sa cumperi toate camasile si fustele din magazin.

modificat de spike_a pe 12.01.2010 (21:26)

ank_adaus pe 15.01.2010 (09:37)

Imi plac hainele de la ei pentru le gasesti intotdeauna pentru toate marimile si in o multitudine de culori, iar preturile sunt ok , calitate-pret

anda-luiza pe 27.08.2010 (13:59)

Am descoperit magazinul abia anul trecut cand imi cautam rochita pentru cununia civila. De aici am si cumparat-o si este my favourite dress ever since. Anul asta mi s-a parut ca s-au prezentat foarte bine la capitolul tinute stylish si in general mai iesite din comun.

Client pe 22.03.2017 (20:02)

Pe data 20 martie în jurul orei 20:50 ma aflam în incinta acestui magazin , am mers împreună cu băiatul care ma insotea sa probeze 3 articole (2 cămăși și o pereche de pantaloni) . În timpul probei geaca mea impreuna cu geanta le-am așezat în cuier din cauza căldurii. Cele 2 cămăși probate au fost așezate peste geanta ,iar din aceasta cauza ea a rămas în cuier. Specific numărul cabinet în care s-a probat , ultima cabina (numărul 4) . Am plătit pantalonii și am părăsit magazinul . Am mers pana la scările rulante unde mi-am dat seama ca geanta îmi lipsește. Eu și băiatul cu care am fost ne-am întors rapid ,am mers la cabina și nu mai era nimic . Cele 2 articole pe care nu le-am achiziționat au rămas în cabina peste geanta mea , iar acelea fuseseră luate de către persoana responsabila de aceea zona. Am mers către case sa întreb dacă au găsit ceva, angajații au venit cu mine la cabine pentru a cauta bunul dispărut, însă toti susțineau ca nu știu nimic . Specific comportamentul domnului de la paza care era agresiv în vorbire , ridicând tonul la mine. Am sunat la politie , pana în acel moment toti susțineau ca nu știu nimic,iar managerul de magazin a aflat de incident doar în momentul în care au fost anunțate autoritățile. Înainte de ajungerea politiei , unul dintre angajați s-a gândit deodată sa intre în cabina 1 pentru a verifica și acolo (acea cabina era încuiată) . El a intrat pe sub ușa , iar geanta a fost găsit în prima cabina care avea ușa încuiată. Persoana responsabila pentru curățarea cabinelor nu a stat pe lângă noi decat la început maxim 5 minute . Politia a venit la fata locului ,însă mi s-a spus ca nu mai are rost un denunț deoarece bunul a fost găsit. Majoritatea angajaților au devenit de asemenea violenți in limbaj ridicand tonul la mine.
Modul în care a apărut geanta a dat de bănuit și mai ales locul în care a fost găsită a arătat ca cineva a dus acel obiect din cabina 4 în cabina 1. Un alt lucru neexplicabil este faptul ca ușa cabinei în care obiectul a fost găsit era încuiată.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Koton"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat