La Cocosatu

4.6
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Strada Neagoe Voda 52A Bucuresti
Telefon:
021 232.87.96
Web:
http://www.restaurant-lacocosatu.ro/
Modifica date de contact

Program "La Cocosatu"

zilnic : 7.30 - pana la ultimul client Modifica programul

Descriere "La Cocosatu"

Restaurant cu stil si arhitectura moderna, cu bucatarie traditionala romanesca, ce se respecta si isi sorteaza clientela.
"De la trei mese si un gratar la un restaurant in care serviciile sunt de precizie nemteasca."
Modifica descrierea

Pareri despre "La Cocosatu" (6)

rcc pe 15.01.2010 (10:43)

Merg destul de des la acest restaurant in mod special pentru micii pentru care sunt renumiti. Dar nu numai ata, tot meniul este foarte bune, mancare proaspata si gustoasa, preturi accesibile, serviciul este bun. Dar niste mici cu cartofi taranesti, te vor face sa revii, in mod sigur. Sunt ore, in mod special in timpul pranzului, cand este greu sa gasesti o masa libera.

kpshunik pe 13.04.2010 (09:39)

la cocosatu mananci realmente ca la mama acasa... te lingi pur si simplu pe degete cand ti se aduc ciorbitele sau ostropelul de pui si chiar nu stii ce platouri sa comanzi mai intai pentru ca toate sunt savuroase...
am inteles ca au inceput afacerea in stil mic cu trei mese si un gratar... eu nu ii stiu de mult timp pe ci de la cocosatu insa ma bucur cand aud ca se poate evolua prin munca, devotament si multa pasiune....
este ectraordinar......

georgi11 pe 15.05.2010 (15:08)

Nu e chiar in zona mea, dar ori de cate ori pot, trec pe la Cocosatu si comand o portie de mici cu cartofi taranesti. Acesta este meniul pe care il comand de cativa ani buni. Si gata, ca mi se face foame cand ma gandesc :))

Andrei pe 25.05.2010 (13:38)

Chelneri mai nesimtiti ca in restaurantul asta n-am intalnit nicaieri. Iar mancarea este obisnuita. Insa probabil carnea este foarte proaspata, avand in vedere ca am asteptat o ora pentru mici si carnati, imi imaginez ca au taiat porcul exact atunci. Pentru nota am mai asteptat 20 min. Iar pentru bon fiscal a trebuit sa facem o cerere speciala, aveau de gand sa ne dea o bucata de hartie scrisa cu pixul. De ce oare?

oldwitch pe 10.02.2011 (19:48)

Nea Sandu face niste mititei grozavi, cred ca asa se faceau si pe vremea lui Nenea Iancu, perpeliti pe jaratec - sunt deliciosi!
Foarte bine facuta si pastrama de oaie cu mamaliguta.

Se ajunge greu in zona, noi facem din cand in cand o adevarata excursie prin tot orasul pana acolo...nu-i locul cel mai stilat, dar, pana la urma, asta face parte din farmecul lui, de aroma la trotuar...

rosanita pe 17.02.2011 (15:43)

Cei mai buni mici pe care i-am mancat vreodata se gasesc La Cocosatul!In plus, fac si livrari , ceea ce e grozav, mai ales pentru cei ca mine, care lucreaza la birou!

-

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "La Cocosatu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat