La Donna Beauty Center

5.0
1 vot / 12 pareri
Adresa:
Sos. Berceni Nr. 53 Bucuresti
Telefon:
021 634.25.62, 0721 26.92.96
Web:
http://la-donna.ro/
Modifica date de contact

Descriere "La Donna Beauty Center"

La Donna beauty center este un salon de infrumusetare situat in zona Aparatorii Patriei intr-un spatiu generos, utilat modern si dupa ultimele standarde europene, avand ca prim scop, servicii de calitate la preturi accesibile .

Dorim sa va convingeti ca serviciile oferite sunt cele la care va asteptati, si va facem cunoscute domeniile de activiate specifice salonului: coafura, frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica, solar.
Modifica descrierea

Pareri despre "La Donna Beauty Center" (12)

mary pe 08.07.2010 (10:45)

buna ziua!sunt o clienta al acestui salon si sunt foarte multumita ,fetele de aici sunt f f dragute si chiar stiu sa tunda f bine! TE PUPIK VERA!

roxana pe 05.05.2011 (12:24)

buna,as vrea sa ma coafez pentru nunta mea la acest salon ,deasemeni as vrea si machiaj,daca ma poate ajuta cineva cu o parere,nu am vazut pe nimeni machiat aici,va rog daca aveti detalii sau poze ceva si ma puteti ajuta nu ezitati,multumesc

tzutzumic pe 02.06.2011 (15:00)

Si eu sunt clienta acestui salon. Sunt foarte multumita de serviciile prestate, preturile accesibile, spatiul generos si modern...tot ce-ti poti dori de la un salon de infrumusetare.

Iulia pe 05.09.2011 (13:59)

Atmosfera e ok, unele fete sunt dragute, salonul este amenajat frumos. Am fost o data si m-a tuns Vera - mi-a placut. Fetele fac conversatie.

Am fost la ei pentru urmatoatrele chestii:
- pensat: forma nu a fost respectata si cand am ajuns acasa am mai smuls eu cateva fire
- manechiura si pedichiura: Miki era probabil plictisita, mi-a spus ca o sa arate urat pedichiura pentru ca aveam o mica vanataie pe o unghie (ar fi putut sa imi vanda niste strasuri, dar se pare ca nu tine cu firma), mi-am lipit eu niste pietricele acasa si am rezolvat problema cu vanataia. Am cerut french si mi-a facut cam cum imi fac si eu acasa, adica neglijent, nu m-a intrebat noantele (a presupus ea ce vroiam)
- coafat: am plecat profund dezamagita, am ajuns acasa si am plans pentru ca rezultatul nu avea NIMIC in comun cu poza aratata
Am incercat la ei cam toate serviciile si o sa ma mai intorc doar pentru tuns, pentru restul mai caut.

vERONICA pe 18.03.2012 (09:36)

fetele de la coafor sunt dragute

insa la cosmetica eu am avut parte de un "epilat" la sprancene, mi au trebuit 3 luni sa mi indrept forma.

Roxana pe 27.09.2012 (18:49)

Eu mi-am pus unghii cu gel pentru nunta si in 3 zile mi s-a umflat gelul pe unghii. Astazi m-am dus la salon sa rezolv problema si am fost tratata foarte urat. Mi s-a spus ca este vina unghiilor mele ca gelul nu a facut aderenta pe unghii, insa "patroana" a uitat ca in ziua in care mi-am pus unghii s-au ars 6 becuri la lampa, dar este vina unghiilor mele. Este un salon foarte frumos, dar serviciile lor sunt foarte scumpe si de foarte proasta calitate.

Stefania pe 04.12.2012 (16:14)

Si eu sunt clienta salonului! Stau in zona si imi este mai comod! Am fost pana acum la cosmetica si la coafat! La tuns am nimerit la Cristina, ok, dar nu am mai revenit, iar la cosmetica prima data la Elena! Praf! Nu va sfatuiesc! Mi-a acordat 20 de minute din cauza intarzierii ei si m-am dus acasa si m-am mai epilat o data! Am cerut a doua oara cand am fost la altcineva si am nimerit la o fata super, la care inca merg, Ioana! Asa nu am schimbat salonul, altfel nu mai mergeam niciodata!

Comenteaza
fosta clienta pe 18.04.2013 (09:51)

usor accesibil
curat
preturi rezonabile

manicura: total neprofesionist. Am fost pentru o aplicare cu gel la o unghie care mi se rupsese si dna. de acolo mi-a zis sunt prost puse, desi dansa nu avea nicio treaba cu procedura pentru scoaterea gelului de pe unghii, in sensul ca a incercat sa-l dezlipeasca cu chiureta, fara sa-l subtieze cu pila. Bineinteles ca mi-a distrus unghia naturala si apoi mi-a zis ca asa era dinainte. Si french-ul la unghii false se face cu oja normala, peste care se mai pune un strat de gel. N-am mai incercat a doua oara.

cosmetica (epilare): aici depinde la cine ajungi. Am avut o colaborare placuta cu una dintre doamnele de acolo, insa cu celelalte experienta a fost total neplacuta: de la ceara prea fierbinte cu replica: "vi se pare, ca e cald afara", prea multe straturi de ceara pentru cateva fire ramase sau "au mai ramas cateva fire, dar ti le iei tu acasa cu penseta".
In plus, se intampla sa-ti faci programare la o anumita persoana, sa ti se spuna ca e ok si cand ajungi acolo sa constati ca de fapt nu e asa. Si nu s-a intamplat o singura data, ceea ce denota lipsa se seriozitate.
Ce e si mai grav, este ca orientarea catre client lipseste cu desavarsire, si asta pleaca de sus. Asa am inteles lipsa de interes a celorlalte angajate la care am fost.

In concluzie, din pacate nu isi depaseste conditia de salon de cartier.

Flori pe 01.09.2013 (00:13)

Sunt o clienta fidela a acestui salon.
Cel mai mult imi place de Jeni-cosmetica.E profesionista,foarte de treaba,te duci de drag la ea.
La tuns Vera imi place cel mai mult-am incercat si la celelalte dar tot la ea am revenit :D
Salonul este curat,aranjat.Fetele sunt de treaba si te trateaza forte bine.

Marilena pe 08.04.2019 (10:26)

Din pacate, Vera nu mai lucreaza acolo. Stie cineva unde este acum?

Comenteaza
mihai curuia pe 28.03.2015 (12:01)

dezamagit

Servicii de proasta calitate frizerie
Clientii luati peste rand .
Astepti frizerul sa fumeze dupa care poate esti servit.
Astazi 28.03.2015 orele 09.00

mihai curuia pe 28.03.2015 (12:04)

dezamagit

Servicii de proasta calitate frizerie
Clientii luati peste rand .
Astepti frizerul sa fumeze dupa care poate esti servit.
Astazi 28.03.2015 orele 09.00

Flavius pe 28.10.2015 (17:30)

Pretul unei tunsori la barbati cat este?

daniela pe 11.05.2018 (10:27)

Va recomand la epilat doar pe doamna Monica.Restul sunt praf...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "La Donna Beauty Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat