La Folie

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Franceza, Nr. 13, Centrul Vechi Bucuresti
Telefon:
0746 58.25.28
Web:
http://www.la-folie.ro
Email:
office@la-folie.ro
Modifica date de contact

Program "La Folie"

Program Livrari: 10:00 - 18:00 Modifica programul

Descriere "La Folie"

La Folie s-a bucurat de primii oaspeți în vara anului 2012, odată cu deschiderea Palas Mall Iași. Atmosfera cochetă și pasiunea pentru patiseria artizanală ne-au transformat rapid în locația preferată de majoritatea ieșenilor.

La puțin timp după deschidere, cafeneaua a devenit neîncăpătoare pentru iubitorii produselor noastre, astfel încât am decis deschiderea unei noi locații în Iași si extinderea in Bucuresti. Astfel, la finalul anului 2014, am inaugurat cea de a treia cafenea La Folie în zona Pieței Victoriei din București.

La Folie înseamnă grijă pentru cei dragi și fiecare dintre produsele noastre transmite asta. Maeștrii patiseri construiesc adevărate opere culinare, totul pe baza unor rețete originale și folosind doar ingrediente naturale. Nimic nu este făcut la întâmplare și fiecare „concept culinar” La Folie este testat și îmbunătățit timp de minimum două luni. În perioada de „probă” poți gusta noutățile și ne poți ajuta să definim rețeta perfectă.

Ne place să ieșim din tipare, redefinind gusturile prin produsele noastre culinare unice. Clasicul croissant sau cheesecake te va surpinde cu aroma de migdale sau crema de whisky iar sandwich-urile și tartele te vor uimi prin inedita combinație a ingredientelor.

Dacă ne-ai trecut pragul, știi deja că suntem fanii inovației. Îmbrățișăm cu entuziasm provocările, așa că papilele tale gustative vor fi mereu antrenate de cele mai surprinzătoare arome.

Cu riscul de a ne repeta, nu crede pe cuvânt tot ce ți-am spus și vino să ne vizitezi!
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "La Folie"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat