La Gil

4.3
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bulevardul Aerogarii, nr. 21 Bucuresti
Telefon:
021 232.91.05, 021 232.36.51, 0722 53.41.17
Web:
http://www.restaurantlagil.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "La Gil"

Restaurantul "La Gil" de constructie noua in stil modern, foarte elegant si cu specific romanesc, dispune de trei saloane:
-Salon parter: capacitate - minim 120 de persoane - maxim 160 de persoane
-Salon etaj 1: capacitate - minim 160 de persoane - maxim 250-300 de persoane
-Salon etaj 2: capacitate - minim 160 de persoane - maxim 250-300 de persoane, braserie la parter, doua separeuri vip, oferind posibilitatea organizarii in conditii excelente de:
- mese festive;
- receptii;
- conferinte;
- mese de protocol;
- festivitati de promovare a produselor (sample);
- nunti;
- botezuri;
- aniversari;
Salonul de lux va primeste intr-o liniste reconfortanta si muzica in surdina.
Modifica descrierea

Pareri despre "La Gil" (6)

deea31 pe 19.12.2010 (12:47)

Voi petrece revelionul La Gil, sunt foarte multumita de serviciile pe care le vor oferi: mancare, program artistic si pret. Sper sa fie o petrecere frumoasa!

Cam departe de lucuinta mea :(

L pe 01.01.2011 (15:10)

Nu mi-a placut nimic

Sa nu va incredeti in patron ne-a promis marea cu sarea si a fost varza tot. Am fost la Revelion 2011 si am ramas scarbita. Mancare execrabila o salata de boeuf de 15 ani facuta de culoare galben verzuie, pestele imbibat in ulei, cartofii natur cruzi, tortul(care se pesupunea a fi diplomat) a
fost picatura care umplea paharul un blat amarat cu frisca si bucati de mere cu coaja, nu putea fi mancat.Sincer un asa meniu nu merita 270 de lei.Iar muzica? Anii 60' si populara.

lorelai2002 pe 08.02.2011 (14:01)

Am fost la doua nunti aici.Mancarea a fost buna,servirea ok,nuntile au iesit bine in mare parte si datorita patronului care era omniprezent.Au parcare proprie.

Este cam departe de centru.Decorul nu e cine stie ce.

anamaria_ pe 15.02.2011 (15:33)

Am fost aici la un botez si in mare mi-a placut. Mancarea a fost tipica de botez sau nunta, dar sincer nu a excelat. Mi-a placut ca au pus la dispozitia mamei si a beblinei o camera in care aceasta din urma sa doarma, sa pape, etc.

Nu au existat lucruri care sa nu-mi placa.. A fost ok.

Adrian Catanescu pe 30.07.2012 (13:16)

nimic!!!

Jale mare, domnule!
Faima lor e falsa, servirea si mancarea sunt de tot rasul. Micii absolut banali, friptura cruda, cartofii fara nici un gust, papanasii au trecut departe de branza care trebuie sa faca parte din compozitie.
Iar la final hotie la nota de plata! Pe un platou rece cu cateva felii de salam uscat fff subtiri, cascaval la fel, doua bucatele de branza, o jumatate de rosie si un castravete = 46 de lei.
Asta era trecut pe meniu ca platou rece de 400 de grame - ce bataie de joc - poate cantarit cu tot cu farfurie si cu tacamuri!
Iar preturile, da adevarat, preturile sunt de 5 stele, dar pentru ce oare?
Scrumierele nu se schimba de pe masa, chelnerii reactioneaza foarte greu.
Deceptie totala, chiar este de evitat acest restaurant.

roxana pe 07.05.2013 (13:12)

La prezentare mi-a placut in proportie de 80% si tortul fffffoarte bun ( Coferatia Mona Lisa)

Pai nu stiu cu ce sa incep :), am facut nunta acolo in octombrie 2012,toate bune seara am fost acolo pentru ultimile aranjamente si asezarea cartonaselor , cand am intrebat de marturii au zis ca nu au ajuns inca, dar au promis ca le voi avea in ziuia nuntii asa a si fost doar ca nu erau cele comandate de noi, la mese au fost scaune de fier pe care erau puse cate o tentativa de perna , sucul natural de pe mese trebuia sa fie Cappy de portocale, pe mese am gasit un suc de portocale care in LIDL gasesti sticla la 2 lei 2 litri,asta nu am putut sa o trec cu vederea si am rugat ospatarii sa le schimbe, sticlele de vin erau aduse desfacute la masa....., vodka era deja turnata in pahara asa ca nu am vazut nici o secunda ce vodka era, pestele ... trebuia conform contract sa fie file de salau , doar ca a fost un minunat pangasius; iar sarmalele la peste 50% din invitati au ajuns reci ( si nu am avut foarte multi 90);asta pe partea de mancare; partea de program artistic ...in toiul petrecerii au fost aduse 2 dansatoare orientale care au inceput sa se vanture printre invitati sa li se dea bani, Marian Blondu mare "VEDETA" a restaurantului LA GIL , a venit foarte sictirit si flegmatic si a inceput sa cante o manea de iti venea sa iti tai venele pe lung ( program artistic oferit in mod GRATUIT de DL.GIl....) Iar la sfarsit DL. Gil a venit sa isi colecteze partea ; 7000 euro in lei bani pe care nu am vazut factura fiscala.......
Fotografiile care intra in pachetul oferite de el sunt ok , mai putin cele printate, care sunt printate pe o hartie extrem de proasta si cu niste culori ................ Mare dejamagire.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "La Gil"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat