La Piazzetta

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul Mihai Bravu, nr. 32 in spatele Bancii Transilvania - Sucursala Obor Bucuresti
Telefon:
021 252.24.33, 0723 59.40.44, 0788 70.56.56
Web:
http://www.lapiazzetta.ro/
Email:
office@lapiazzetta.ro
Modifica date de contact

Program "La Piazzetta"

L-D: 12.00 - 24.00. Modifica programul

Descriere "La Piazzetta"

Intr-o atmosfera boema, restaurantul „La piazzetta” va invita sa savurati specialitati diverse din bucataria internatonala si delicioasa „pizza” preparata la cuptor cu lemne.

Aspectul de piazzetta al localului ofera oaspetilor un refugiu relaxant si recomfortant departe de stresul cotidian, aglomeraţie si zgomot, atipic pentru majoritatea restaurantelor din Bucuresti. De asemeneni, organizam bufete in regim de catering la sediul clientului.

Restaurantul este dotat cu instalatii de aer conditionat, internet wireless pentru cei dornici sa imbine utilul cu placutul si spatiu separat pentru nefumatori. Pentru perdioada calda a anului, Resturantul Pizzerie “La Piazzetta” are amenajat loc de joaca pentru copii.
Modifica descrierea

Pareri despre "La Piazzetta" (2)

kpshunik pe 14.04.2010 (09:25)

este superb sa vii si sa iei masa in la piazzetta .... esti cucerit pe loc de designul tipic italian al caselor din caramida si cu obloane la fereastra ... apoi esti cucerit de miros pentru ca imediat ce intri in la piazzetta esti lovit de aromele imbietoare ...
cand ti se aduce meniul chiar nu stii ce sa comanzi din multitudinea de retete tipic italienesti desi de multe ori vin numai pentru blatul pufos de pizza care mi se pare fabuloasa .... este extraordinar in la piazzetta ... recomand acest local .....

Zana pe 14.03.2011 (15:09)

nimic

am comandat acasa si au varsat tot si au si incurcat mancarea. sunt scarbosi, nu isi cer scuze si sunt si scumpi. Nu va duceti!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "La Piazzetta"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat