Lady Coquette

2.3
4 voturi / 31 pareri
Adresa:
Str. Radu Beller, nr. 9 Bucuresti
Telefon:
0730 55.67.93
Modifica date de contact

Program "Lady Coquette"

Luni-Vineri: 8-20
Sambata: 9-18
Duminica: 8-15 Modifica programul

Descriere "Lady Coquette"

Servicii:

- coafor
- manichiura
- cosmetica
- pedichiura
- masaj
- tratamente corporale
Modifica descrierea

Pareri despre "Lady Coquette" (31)

laly_dol pe 12.01.2010 (13:06)

Serviicii ireprosabile!

Gorgan Maria pe 25.06.2014 (15:17)

Buna ziua,

Inainte de a achizitiona un voucher caut deobicei forumuri cu pareri referitoare la serviciile/produsele respective. Asa am procedat si pentru voucherul la masaj de la Lady Coquette. V-am citit parerile, iar despre masaj numai vorbe bune, asa ca am achizitionat oferta ce includea 12 sedinte de 30 min de masaj cu maseor.

Prima sedinta a fost placuta, maseorul foarte priceput.

Cand am sunat pentru a doua programare dansul mi-a comunicat ca el va lipsi ziua urmatoare cand eu am sedinta, iar masajul va fi executat de o colega. Mi-am zis ok asta pana sa constat ca masajul imi va fi executat de catre o cosmeticiana care sigur nu avea scoala necesara pt executarea masajului. Aceasta m-a informat ca de acum inainte fac cu ea, nejustificand aceasta schimbare. Deloc ok avand in vedere ca voucherul stipula un maseor, nu o cosmeticiana.

La a treia sedinta cand am ajuns la salon a iesit cosmeticiana din camera respectiva zicand: ah eram sigura ca s-au suprapus programarile, am pe cineva la epilat, termin in 20 min!

Am trecut de toate cele de mai sus cu vedere ca pana la urma doream sa mi se faca sedintele platite, am facut si pe a 6-a sedinta cu doamna cosmeticiana intr-o vineri. Nu am putut face programare atunci pentru ca agenda lipsea din salon. A ramas ca ma va suna ea saptamana care urma. A trecut luni, marti, miercuri deja am sunat sa vad ce se intampla. Mi-a raspuns o doamna care m-a informat ca persoana care imi facea masajul nu mai lucreaza acolo si uite asa am fost trimisa iar la maseur.

A saptea sedinta am facut-o cu maseorul care posibil sa nu fi avut chef in ziua respectiva pentru ca m-a mangaiat la fel ca si cosmeticiana, nicidecum un masaj anticelulitic corespunzator.

Dragi proprietari ai acestui salon: Nu asa va tratati clientii, chiar si veniti cu voucher! Nu e posibil sa mi se ceara sa aduc creme anticelulitice de acasa! Nu e posibil sa fiu mutata de la maseur la cosmeticiana sub o minciuna, apoi mutata iar la maseor, care ulterior sa faca masajul la fel de prost ca si doamna de la cosmetica, cand initial mi-a executat un masaj anticelulitic in toata regula!

Mai am inca 5 sedinte, dar prefer sa le dau uitarii in conditiile de fata!

Doamnelor evitati salonul Lady Coquette cu orice pret!

Comenteaza
zuzu zuzu pe 28.02.2011 (11:04)

absolut tot

nu a fost ceva sa nu-mi placa

Anca Popescu pe 08.07.2011 (16:43)

Salonul se afla la un demisol obscur, fara geamuri, cu miros de igrasie. Angajatii sunt foarte neprietenosi si te fac sa te simit chiar prost ca ti-ai permis sa ii deranjezi. Nu pot sa recomand acest salon deoarece este neingijit, murdar si cu o atmonsfera de-a dreptul neprietenoasa.

adya pe 27.10.2011 (15:40)

mi-a placut ca nu sunt singura cu o impresie f proasta despre acest salon central, vezi comentariul de mai sus...pe care il descopar cu satisfactie...intre timp salonul este cu un etaj mai sus, (la subsol a ramas un salon de masaj cel putin "obscur"), dar la fel de murdar si mai mult decat neprietenos...

Nu am optiunea stele cu minus pentru a vota acest "salon": total neprofesionist!!! (pentru a ma abtine de la exprimari indecente)
de la primirea facuta cu uimire si lipsa totala de chef (a se citi ce o mai fi si cu programarea asta, cand am atata treaba sa studiez net-ul, aici ma refer la "patroana" figura clasica de salonas obscur romanesc de prestari servicii infrumusetare, plina de aere de sefa si experta in "beauty", care cu greu si-a ridicat capul din laptop, sa studieze/ scruteze superior clientela, urmata de o mustruluire a personalului care a indraznit sa faca o programare peste vointa ei...mentionez aici ca pe toata durata sederii mele acolo nu a intrat decat o clienta, deci nu se pune problema de trafic sau clientela fidela)
si pana la despartire (pe care abia o asteptam, evident), o mutenie si un rictus de dezgust fata de serviciul prestat si serviciu in general, ca sa nu ma hazardez sa adaug fata de viata in general...
Imi pun o intrebare oarecum retorica, care este sensul ofertelor de tip voucher? Nu este cumva acela de a atrage clienti noi, oferindu-le pentru o prima vizita o oferta foarte buna de pret singurul argument capabil sa ii atraga atat timp cat nu cunosc serviciile, atmosfera, abilitatile personalului respectivului salon? Ei bine, se pare ca "patronasa" de la Coquette e complet ignoranta a aspectului decisiv al ofertei si a misiunii unui voucher
Pretul platit pe voucher este prin urmare mai mult decat suficient pentru "treaba" de mantuiala facuta si ffff departe de avantajul promis -71%: un tuns de varfuri (la recomandarea mea de a nu tunde mai mult de 2 cm, raspunsul impertinent "cu voucher nu modificam linia ci doar scurtam varfurile") total neprofesionist (gen cum tundeam papusile in copilarie adica "pe drept"), si coafat/intins cu peria pur si simplu la repezeala si nesocotind, de fapt ignorand sa intrebe ce stil/forma doriti, ma intreb daca doream bucle ce as fi iscat...::))
Precizez ca manopera colorarii si spalarii parului nu apartine "specialistei", ci, din fericire, singurei persoane care ii acord o nota onorabila de profesionalism, colega "ajutor", o doamna decenta dar cu experienta evidenta in domeniu si mai ales cu o deosebita amabilitate si respect fata de clientela.
Sa nu uit sa adaug momentul penibil de panica iscat cand am avut "neobrazarea" (citita in expresia patroanei) de a studia catalogul de nuante si de a ma convinge ca intradevar marca si culoarea alese sunt chiar cele utilizate (procedeul de pregatire a colorantului facandu-se undeva departe de ochii clientei). Nu am porniri paranoice dar dupa ce am comunicat ca optez pentru nuantator mi s-a inmanat un catalog la nimereala Koleston si i-a comunicat fulger colegei sa bage un "6", replica mea a fost ca insist sa se foloseasa nuantator, "pai doamna, koleston e tot wella", ok, nu asta ma intereseaza vreau sa vad si eu culoarea, sa ma fac si eu ca ma folosesc de dreptul de optiune, deci, daca ma provocati vreau sa vad si eu catalogul de nuantatoare wella si cutia cu produsul in sine. Poate ca ar fi trebuit sa asist si la desfacerea si amestecul vopselei ca sa fiu sigura...dar reactia de panica si semnele facute "pe sest" colegei au fost clarificatoare- treaba noastra ce facem in spate, nu va arogati pretentii voi astia cu "vouchere".
Hilar, dar in esenta trist, asa intelege "romanca" cu un mic salonas de frumusete sa faca afaceri...ca doar e criza. Ei bine, voi sunteti cei care fac criza asta si veti fi invinsi de ea.
ASA NU!!!!

Ciuca Ana pe 03.08.2012 (10:43)

Cred ca doar 6 aveau k si mie mi-a zis la fel :))))) baga-i 6 ca este ok ala.

Comenteaza
paula pe 27.10.2011 (15:47)

Subscriu celor mentionate mai sus. Am incercat si eu serviciile "Lady Coquette" (ar fi trebuit sa nu o fac plecand de la simpla denumire - amestec stupid de englezo-franceza care nu duce cu gandul decat la lipsa de cultura si imaginatie a proprietarului- semn ca mai bine ocolesti locul)...
Mare greseala, sa iau locatia (Dorobanti) drept argument de vizita!
Pacat ca nu toti clientii au timpul si "aplecarea" pentru a scrie pareri despre serviciile primite in saloanele frecventate...astfel am evita multe incidente neplacute si am mai face un pas spre selectarea prestatorilor.

Username pe 19.11.2011 (18:42)

vroiam doar sa comentez vis-a-vis de aceste cliente nemultumite care vin la salon si vor pe 2 lei sa le stea lumea la picioare si sa le respecte. Fetelor daca vreti sa fiti respectate si tratate la standarde inalte trebuie si sa platiti pe masura. Sunteti niste ipocrite

laura pe 24.11.2011 (23:30)

draga mea patroana, nu vad nicio legatura intre ipocrizie si sinceritate. oricum consulta si tu un dex...vrei sa-ti explic ce este acela?!

bobby pe 31.07.2012 (16:20)

Atunci cand promiteti niste servicii pentru 2 lei, nu mentionati ca vor fi diferite de cele pentru preturile pe care le practicati de obicei ... Stit ca "voucher" nu inseamna sa platesti putin ca sa primesti putin, ci inseamna sa platesti putin si sa primesti serviciul normal ... Sa inteleg ca de fapt "pe 2 lei" vei primi si servicii tot de "2 lei" ? Noroc cu parerile citite, ca tocmai ma pregateam sa cumpar un voucher, dar mai bine ma abtin.

Liviu pe 15.07.2013 (21:24)

Multumesc. Voiam sa cumpar un voucher pentru prietena mea si comentariile voastre m-au ajutat sa ma hotarasc. :)

Alina pe 02.09.2014 (22:05)

Multumesc mult pentru timpul acordat pentru a descrie acest salon. eram pe punctul de a cumpara un voucher pentru masaj. Ar fi fost a doua tzeapa pe luna aceasta.SALON BELLA MAR STUDIO nu este central, dar procedeaza asemanator. Numerele de contact erau ale unor foste angajate sau pur si simplu tzepare. primul numar- ""nu mai lucrez de un an la salon""; al doilea numar: prima oare cand am sunat erau in concediu, apoi tot aceeasi persoana- nu mai lucra de 8 luni acolo si "nu stie nimic."
Multumesc pentru comentarii si doamnei patroane nu e nevoie sa ii explicam ceva sau sa ii dam replici...sper sa ii dea viata- si sa isi puna niste intrebari cand va fi capabila sa gandeasca...momentan nu e pregatita...nu o fortam:)

Comenteaza
just legal pe 27.01.2012 (13:24)

Ce nu stie dna care nici macar nu-si da numele este faptul ca cei care achizitioneaza vouchere cumpara de fapt servicii complete, la valoare intreaga!! Pretul voucherului este alta poveste, care nu tine de client. In consecinta, in cazul in care prestarea serviciului nu se ridica la nivelul pretului intreg, prestatorul este pasibil de a fi dat in judecata si restituirea platii. In acest caz pretul intreg!!!

nutzat pe 02.02.2012 (16:49)

sunt de acord cu toate parerile proaste pe care le-au scris fetele mai sus despre acest salon "minunat"

Este adevarat, au oferte pe site-uri gen groupon si cand mergi acolo te trateaza ca pe un.....rahat, scuza-ti-mi expresia.
De doamne iarta-ma mai ofera aceste oferte??? Ca sa-si faca dusmani?
Pai tocmai vroiam sa mai cumpar un voucher, am sunat sa ver niste informatii suplimentare si mi s-a vorbit de parca as fi ultimul om de pe pamant.
He he...Multumesc, dar tocmai m-a facut sa ma razgandesc. Sunt o gramada de alte saloane care ofera servicii bune, indiferent ca vii cu voucher sau platesti la casa!
Sarmanele fete care si-au luat vouchere la minunata oferta..nu stiu ce le asteapta.....

marga08 pe 29.02.2012 (21:24)

sunt foarte nemultumita de serviciile salonului... sunt intru totul de acord cu adya. doamna care m-a vopsit a fost foarte de treaba.. tipa bruneta, care se vrea patroana salonului este un pic sictirita de clienti. cum se poate acest lucru , in conditiile in care lumea plateste pentru tuns, vopsit,coafat?! nu e gratis. chiar daca e cu voucher. Si eu am avut voucher si regret ca nu am citit mai intai comentariile de aici. in primul rand nu am fost lasata sa imi aleg culoarea pe care o voiam. apoi la tuns.... cand i-am comunicat ce voiam, mi-a zis ca trebuie sa platesc extra. am zis ok.. puteam sa ma cert cu ele mult si bine , ca oricum nu castigam eu.
inca o chestie importanta: la mani-pedi cica au ustensile peggy sage... hahahaha! am vazut cum o facea pe o tanti cu o pila din plastic pe care mi-o luasem si eu din piata la 5 ron. banuiesc ca e pila tuturor...pai pilele peggy sage sunt din lemn... nicidecum din plastic.. nu recomand salunul acesta pentru nimic in lume. ar trebui luate in considerare toate aceste comentarii.. singura persoana draguta si amabila a fost doamna care m-a vopsit.

postolacheam pe 22.03.2012 (19:01)

Daca a fost cineva la tratament facial(tocmai am luat un voucher) as dori sa imi spuneti parerea voastra.V-au placut serviciile?

bianca pe 17.04.2012 (14:48)

Si eu am achizitionat un voucher,spalat, tuns si coafat acum o luna, ...am avut ceva dubii inainte de a intra acolo
in schimb, tunsul a fost perfect, coafat lejer f. dragut...am fost multumita
saptamana aceasta vreau sa merg si cu fetita mea sa o tund acolo..am incercat in multe locuri si nu ii nimereste forma..vom vedea si aici.
personalul nu este f. comunicativ...eu oricum eram obosita si nu aveam chef de vorba....depinde de ziua fiecaruia.
alte servicii nu am folosit...dar m-ar interesa ptr. epilat daca stie cineva
o zi buna

RODICA pe 23.04.2012 (10:20)

Sunt foarte dezamagita de salonul Lady Coquette , nu recomand nici gratis sa mergeti la acest salon . am achizitionat un voucer pt spalat, tuns, tratam, masaj capilar si coafat . spalatul si eu il faceam mai bine acasa, de tratament nu se pune vorba sa fi fost aplicat pe par si masajul capilar a lipsit. In momentul tunsorii coafeza nici nu m-a intrebat cum si ce tunsoare vreau, pur si simplu a inceput sa tunda. dupa presupusa tunsoare, mai bine spus ciopartire a parului , coafatul a constat intr-o bataie de joc cu un difuzor . i -am spus ca doresc intins parul si a zis ca nu include voucerul. am iesit din salon nepieptanata, nearanjata. pana acasa am preferat sa-mi prind parul ca era bataie de joc ceea ce-mi facuse presupusa coafeza. NU RECOMAND ACEST SALON

Ciuca Ana pe 03.08.2012 (10:42)

din pacate nimic

Totul incepand de la pereti , pana la incaperile mici, inghesuite si pline de diverse maruntisuri, cauta o clama de par si nu gasea , adik..... Ma rog am avut vopsit, tuns , coafat. M-a vopsit , corect, ma tuns intr-un hal daca ma straduiam eu acasa imi iesea sigur bine.Doar varfurile, a frut ins cari si nu intra in pretul voucherului :))). Am intarziat, vina mea, m-am scuzat , insa ele se grabeau ma ma faca repde si sa plece. Asa de repede ca ma uscau 2 fete cu feonul, urat , ce sa zic. Cu totii ne grabim s aajugem acasa, dar clientul nostru... stapanul nostru..... Macar daca isi dadeau interesul mai ziceam si eu, ca doar plateam nu era nimic gratis. Intr-un cuvant : mizer. De la servicii la personal la locatie. Sfat: da un ban dar mergi la sigur, in alta locatie. Multa bafta.

Amelie pe 01.09.2012 (15:23)

Varza de salon! Am stat 3 ore pentru o manichiura pedichiura...Imi ieseau mult maI bine daca ma faceam singura acasa. Oja data pe lg unghie, curatat unghie nu. Mizerabil!

Amelie pe 28.09.2012 (10:49)

Toate recenziile negative sunt total adevarate. Pe tine m-a tinut 40 minute cu unghiile in apa, si cand a venit nici nu si-a cerut scuze. Mi s-a incretit pielea :)). Iar locul arata total respingator!! Oja pe care o folosesc e de la taraba din obor, la fel si produsele pentru ingrijire...Yuck!

ramona pe 10.11.2012 (10:10)

am fost la masaj si este o admosfera deosebita si un masaj magnific

izabela pe 12.11.2012 (15:01)

servici ireprosabile nu m-ai fiti rautacioase

irina pe 24.11.2012 (17:25)

cel mai buna masaj la acest salon

Deea pe 11.02.2013 (21:01)

-

/doamna patroana (ramona/izabela/irina) mai lasa comentariile bune la adresa salonului. Mai pune mana pe o carte de gramatica si mai invata limba romana si bunele maniere, cu asa nesimtire ar trebui sa se sesizese opc-ul si sa ii inchida astfel de specimene. Poate ar fi buna o sesizare la OPC- sa ii mai ia din avant.

alina_clau pe 18.04.2013 (12:24)

nu mi-a placut nimic

Personalul lipsit de amabilitate. Acest salon isi insala clintela spunand ca vopsesc cu vopsea Wella. In realitate, fac amestecul vopselei intr-o alta camera pt a nu vedea ce folosesc in realitate. Ma vopsesc de f mult timp cu Wella si niciodata nu m-a intepat pielea capului de la ea, cu toate k pt radacina am folosit oxidant de 12. Cand am intrebat dc au un colour touch de la wella si le-am rugat sa-l foloseasca nu au zis nici da nici nu, dar rezultatul a fost evident, nu au folosit nici urma de acel colour touch, semn k in afara de poze cu produse wella nu au nimic dee la aceasta firma. JALNIC e tot ce pot sa spun despre acest salon, EVITATI-L!

Adella pe 22.04.2013 (11:25)

Am avut la acest salon un voucher foarte avantajos la masaj, in noiembrie 2012. Maseurul este foarte bine pregatit, amabil si isi face meseria cu respect fata de clienta.

Pacat de serviciile impecabile prestate de maseur.... Camera este undeva la subsol, un loc obscur, fara ferestre (mai punctase cineva acest aspect) si mirosea ingrozitor a mucegai/igrasie. M-am speriat destul de tare la inceput.
Cu privire la restul serviciilor nu ma pot pronunta, nu am fost.

livia pe 28.04.2013 (08:08)

un masaj magnific din toate punctele de vedere.recomand cu incredere

a fost totul ok

denisa pe 28.04.2013 (08:11)

cel mai bun masaj pe care l-am facut vreodata

ca nu a tinut mai mult masajul

elena pe 28.04.2013 (08:18)

maseurul este foarte bine pregatit si foarte ambabil un masaj de vis se pricepe la toate tipurile de masaj incercati cu incredere ori ce tip de masaj

nu are ce sa nu-ti placa la masaj restul servicilor nu le-am incercat

Nela pe 01.05.2013 (17:17)

Ce să-mi placă...salonul mic ,înghesuit,dezordinea,atitudinea rece,agitația patroanei care părea mulțumită că i-am cumpărat vaucerul,dar deranjată că am venit să-l folosim sau poate celebrul burețel de vase cu care își șterg clientele după ce au avut grijă să te mînjească cu vopsea pe față,gît,urechi?

AVEȚI GRIJĂ: Pentru cele care vreți să vă vopsiți,deși în vaucer scrie ”fără limită de tuburi” veți avea neplăcuta surpriză sa fiți vopsite doar la rădăcină,iar pe lungimea firului de păr să vi se diluieze vopseaua de la rădăcină cu apă folosind pretextul că așa vă protejează părul.Singurul avantaj al acestui salon este zona în care se află si numai datorită acestui avantaj reușesc să atragă clientii.Sunt convinsă că cine a reușit să calce o dată pe acolo nu va mai face aceiași greșală niciodată.Le încurajez pe toate cele care au trecut printr-o asemenea situație să si-o expună pentru că numai astfel vom putea să le evităm. .Cu siguranță și pe mine m-ar fi ajutat dacă citeam comentariile celorlalte fete înainte de a cumpăra vaucerul.

alina pe 08.05.2013 (21:41)

parerile sunt inpartite.intradevar e mic.cand am fost am vazut o tipa draguta si amabila cred ca si ea e coafeza.dar parea sa nu aiba nicio treaba cu ele.am vazut cum lucra mia placut.as incerca la ea .asa macar de un coafat sa vad cum e.e diferita de celelalte'.

Georgeta pe 31.05.2013 (09:57)

Nu are ce sa-ti placa la acest salon. O individa care se recomanda "D-ra Tanta" cu o atitudine total nepotrivita pentru o prestatoare de servicii, pentru care masa la restaurant este prioritara fata se programul angajat cu clientii si pe care-i face sa o astepte zeci de minute. Nici patronul nu are alta atitudine, contactat la telefon pentru a i se transmite atitudinea obraznica, jignitoare a angajatei a fraternizat cu aceasta ajungand sa ironizeze si jigneasca persoana care-i sesiza comportamentul coafezei. Oare de ce?......or sti ei amandoi mai bine......
Mai mult de atat localul desi in buricul targului este intr-o casa insalubra, plina de mucegai unde ajungi printr-un gang ca in filmele cu mafioti.
Stimate doamne feriti-va si nu luati teapa pe care am luat-o eu!

monica pe 31.05.2013 (12:23)

parerile sunt inpartite dupa cite vad eu multa lume rautaciosa eu vin de fiecare datata cind sunt oferte si am fost foarte multumita la acest salon mai ales la masaj servici ireprosabile din partea domnului maseur un profesionist din toate punctele de vedere.va recomand fetelor

nu are ce sa nu-ti placa

Cecilia pe 02.08.2013 (12:47)

-

- din pacate am citit recenziile dupa ce mi-am achizitionat voucerul si eram foarte suparata ca inainte cu o ora m-au sunat de la salon sa-mi spuna ca nu se mai poate respecta programarea facuta de mine, intrucat a intervenit ceva. acum, dupa ce am citit tot ce s-a scris, chiar ma bucur ca nu am mai ajuns la acest salon de doi bani, in care manichiurista/pedichiurista vine o data la doua zile, dar in schimb daca tu anulezi programarea cu mai putin de 24h, se considerea efectuata.
deci, haideti sa eliminam serviciile proaste si sa nu luam vouchere oriunde. in fond, sunt banii nostri!!

mirela pe 06.08.2013 (13:30)

un masaj divin incercati cu incredere masajul suedez recomand cu incredere

ca nu a tinut mai mult masajul

ioana pe 30.12.2014 (11:26)

-

Buna ziua,
Multumesc pentru comentariile dumneavoastra, m-au ajutat sa ma decid sa NU imi fac o programare la acest salon. Cautam un salon aproape de casa pentru servicii destul de scumpe ( si nu cumparate la reducere cum ar presupune salonul ), dar in urma comentariilor dvs, nu doresc sa am nicio relatie cu acest salon. Multumesc!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lady Coquette"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat